DevOps & Cloud – Samenwerking voor Succes op DevOps India Top 2019

0
38

DevOps & Cloud – Samenwerking voor Succes op DevOps India Top 2019Brand Verhaal door TechGigBrandwire|Aug 16, 2019, 04.50 UUR IST0Comments
DevOps en Cloud – Samenwerking voor Zakelijk Succes op DevOps India Top 2019

Xellentro – India ‘ s toonaangevende wereldwijde leverancier van project-en portfolio management consulting en training services kondigde de opeenvolgende editie van DevOps India-Top, gehouden op 1 September 2019 in Bengaluru in het Marriott Hotel Whitefield. Vorig jaar is het evenement was getuige van meer dan 500 experten, de leiders, de belangrijkste besluitvormers van toonaangevende bedrijven uit de hele wereld, het instellen van de toon voor de toekomst van DevOps in India. Dit jaar is de top zal zich richten op DevOps en Cloud – samenwerking voor zakelijk succes. Het evenement gehost door Xellentro, wordt georganiseerd in samenwerking met DevOps.com, DevOps Instituut en PEOPLECERT.

De tweedaagse top is ontworpen om te helpen de deelnemers leren de kennis van het besturen van grote en complexe DevOps initiatieven. Het evenement is een waardevolle gelegenheid om te netwerken met de beste beoefenaars die pionier van de methodes die werken in DevOps-industrie. Industrie getrouwen zoals Dr. Tapabrata Pal – Sr. Directeur & Sr. Engineering Fellow aan Capital One, Gary Gruver – President, Gruver Consulting LLP, Sanjeev Sharma – VP Global Practice Director, Gegevens Modernisering, Delphix, Marc Hornbeek – Principal Consultant DevOps, Trace3 en DevOps, Rosalind Radcliffe – Chief Architect, DevOps voor Enterprise Systems, IBM en AymenEl Amri – Oprichter, Eralabs & DevOpsLinks en Tech Auteur worden enkele van de belangrijkste sprekers op de summit.

Spreken op zijn poging om India een epicentrum voor DevOps training, Niladri Choudhuri – Chief Curator, DevOps India Top en CEO, Xellentro zei: “Het is inderdaad een spannende platform om de beoefenaars en de getrouwen van DevOps van over de hele wereld komen onder één dak. ‘S werelds beste organisaties delen hun succes, aanwezig casestudies over hoe DevOps tools hebben geholpen in het bereiken van het resultaat. We zijn ook trots te zijn sponsors zoals Microsoft, IBM, Collabnet, Publicis Sapient, Infosys, Axelos, Site24x7, maatschappelijke Partner Vrouwen Die Code, Bangalore Hoofdstuk en media partner – TechGig.”

Het delen van zijn gedachten over de 2e editie, John Willis – Oprichter van Botchagalupe Technologieën zei: “Het is een geweldig gevoel om het bijwonen van deze top. Er is een goede lijn van hoogwaardige luidsprekers dat interesseert mij als ik om meer te leren van hen. Ik kwam over mensen die slim zijn, agressieve leerlingen en staan te popelen om meer te weten. Het publiek zette vragen die werden nooit eerder gevraagd, het was een uitdaging om te navigeren naar een antwoord. Deze top is een grote kans niet alleen voor de ervaren mensen, maar ook voor degenen die nieuw zijn op DevOps gemeenschap”

Praten over DevOps in India, Marc Hornbeek – Principal Consultant DevOps met Trace3 en DevOps gedeeld, “ik zie India als de hoofdstad voor DevOps personeel voor de wereld. DevOps kost veel moeite, aandacht voor de uitvoering en het onderhoud, maar de voordelen van DevOps zijn de moeite waard. Voor een effectieve DevOps is het belangrijk om op een respectvolle samenwerking van Mensen, processen en Tools.” Verder het delen van zijn gedachten over waar hij ziet DevOps de komende vijf jaar, “DevOps in enterprise is nog in de vroege stadia er zijn niet veel eenhoorns in DevOps voor enterprise. De komende 5 jaar zal er een voortdurende behoefte aan DevOps. Er zijn nu al tekenen van een verdere evolutie van het gebruik van slimmere tools die al zijn geïntegreerde toepassing van kunstmatige intelligentie met DevOps”

Spreken over hun relatie met het evenement, Sanjay Goyal, Business-Hoofd, TimesJobs & TechGig zei: “De DevOps India Summit brengt de DevOps experts en opinieleiders jaarlijks voor een zinvolle discussie over de laatste gebeurtenissen in het domein. TechGig is trots op geassocieerd te worden met de gebeurtenis als media-partner.”

Naresh Choudhary, Vice President – Hergebruik & Tools – Hoofd, Infosys feliciteert de organisatoren op de tweede editie van DevOps India-Top zei: “ik vond de sessies en de luidsprekers zijn van hoge kwaliteit, relevant en vergelijkbaar met een aantal van de goede conferenties die ik heb bijgewoond in de afgelopen tijd.”

Media Contact:
Neha Verma, Neha.Verma3@timesinternet.in