Google ‘ s Gmail voor bedrijven lijdt stroomstoring in India

0
32

Google ‘ s Gmail voor bedrijven lijdt stroomstoring in IndiaIt is nog niet bekend of enige andere dienst die door de Internet gigant zoals Google Drive of YouTube werd beïnvloed.IANS|Aug 16, 2019, 02.14 UUR IST0Comments
AFPDe getroffen gebruikers in staat zijn om toegang te krijgen tot Gmail, maar er worden foutberichten weergegeven, hoge latency en/of andere onverwachte gedrag,” New Delhi: Google ‘ s Gmail voor bedrijven getroffen door een stroomstoring op vrijdag als sommige gebruikers in India geconfronteerd met problemen tijdens het vernieuwen van het verzenden en ontvangen van e-mails op het veilig, persoonlijk en ad-gratis e-mail service.

Het is nog niet bekend of enige andere dienst die door de Internet gigant zoals Google Drive of YouTube werd beïnvloed door de verstoring.

“We onderzoekt meldingen van een probleem met Gmail. Zullen wij binnenkort meer informatie. De getroffen gebruikers in staat zijn om toegang te krijgen tot Gmail, maar er worden foutberichten weergegeven, hoge latency en/of andere onverwachte gedrag,” aldus het bedrijf in een e-mail verzonden naar de gebruikers.

De Gmail-editie, onderdeel van Google ‘ s GSuite, werd later hersteld voor sommige gebruikers.

De laatste grote stroomstoring die op het Internet reus vond plaats in juni, toen de diensten van YouTube, Snapchat, Gmail, Nest, Verdeeldheid en een aantal andere web services heeft geleden in de US.

De primaire oorzaak van de stroomstoring werd gezegd worden van problemen met Google ‘s Cloud-dienst die de bevoegdheden van andere apps dan alleen Google’ s eigen web services.