Apple iOS 13 kommer på September 19, iPadOS og iOS-13.1 – September 30

0
24

Apples keynote er over, og det tok oss en haug av nye enheten – tre iPhones, en ny Klokke, og en ny iPad. Dette kan være grunnen til at vi ikke får informasjon om det kommende iOS og mac os oppdateringer.

Vel, den oppdaterte Apple nettstedet inneholder den manglende biter – Apple iOS 13 kommer til alle kompatible iphone på September 19. Den nye iPad OS vil være tilgjengelig til alle kompatible ipad-er på 30 September.

Så er det nyheter om iOS-13.1-oppdatering, som er allerede i sine siste stadier av beta-testing. Oppdateringen vil rulle ut på alle kompatible iphone, inkludert serie 11, på September 30.

Apple iOS 13.1 vil aktivere den nye romlig bevissthet har for AirDrop på iPhone 11 trio, som er mulig takket være en ny Apple-U1 chip. Dette var ikke detaljerte under presentasjonen, men det kommer likevel.

Til slutt, alle Apple iPhone 11s støtte denne tingen kalt Lyd Deling – du vil være i stand til å pare to sett av AirPods eller Beats-Hodetelefonene til en mobil. Men dette kommer senere i år, og er ikke en del av iOS 13 13.1 versjoner.