Huawei Mate 30 frontpanelet tips til en større hakk

0
48

En Weibo innlegget bare dukket opp, viser frontpanelet og en screen protector for den kommende Huawei Mate 30. Lekker så langt har stort sett fokusert på Pro-versjonen, som vil beholde sin store hakk, men nå får vi lære litt om de mer rimelige flaggskip.
Frontpanelet og skjermbeskytter

I henhold til post-og de to bildene, hakket på toppen av skjermen er betydelig mindre enn den på Kompis 30 Pro, men mye større enn på vanlig Mate 20 fra året før.

Dette betyr at alle komponenter som kreves for avansert ansiktsgjenkjenning-funksjonen vil sannsynligvis ikke passe inn der, så hvorfor er det ekstra størrelse? Kanskje Huawei planer om å utstyre Mate 30 med en dual front kamera, eller har det fått en annen overraskelse i ermet.

Huawei Mate 30 duo kommer offisielle på September 19, så vi vil vite hva det handler om snart nok.