Wheels24.co.za | SE| ‘jeg kan ikke forestille meg at surikat kjører noe annet’ – Lesere fortsatt rasende om utestengt Hilux annonse

0
26

‘Alvorlig, Sør-Afrika har langt større fisk å steke!’, ‘Samfunnet er opptatt med å miste sitt sinn’,’ En ekte off-roader ville ikke kjøre sånn!! Wheels24 lesere er fortsatt å lufte sine synspunkter om utestengt Toyota Hilux GR Sport annonsen.

Tidligere i September Hjul rapportert at Toyota hadde blitt beordret til å fjerne sin Hilux GR Sport bakkie annonse fra tv etter to klager ble innlosjert om at ad brutt miljø lover og forskrifter for kjøretøy bruke sammen SA kystnære områder.

I henhold til Advertising Standards Authority (ASA): “Direktoratet for Reklame Regulatoriske Styret har fått i oppdrag å vurdere klager fremmet av David Lasarus og Louise McIntosh mot en tv-reklame for Toyota Sør-Afrika for å fremme sin Toyota Hilux GR-Sport bil.”

LES: Hilux GR Sport bakkie annonse utestengt: Surikater og sanddynene land Toyota SA i varmt vann

Å si at våre lesere ble opprørt er et understatement. En hel uke senere etter at vi brøt historien, vi er fortsatt bli oversvømt med meninger.

Klikk på kommentarer-knappen nedenfor Facebook innlegget til å se mer Reader meninger.

HOLDE seg OPPDATERT på de nyeste Hjul nyheter ved å abonnere på vårt GRATIS nyhetsbrev.

– FØLG @Wheels24 på Twitter