Wheels24.co.za | Volkswagen all-ny ID.3 elektrisk bil pauser dekke i Frankfurt

0
23

ID-en.3 fra Volkswagen åpner en ny æra av klima-vennlig mobilitet.

Denne første modellen fra ID. serien har carbon-nøytralitet, den imponerende kjøredynamikk som er karakteristisk for elektriske biler, og full tilkobling.

Som alle fremtidige ID. modeller, ID.3 er basert på den nye modulære electric drive matrix (MEB), som har blitt utviklet for et elektrisk drivsystem uten kompromisser.

ID-en.3 flaunts den nyutviklede design-DNA som gjør det umiddelbart gjenkjennelig som et null utslipp kjøretøyet. Designet for en elektrifisering av fremtiden, for det bringer et nytt nivå av design kvalitet til kompakt kjøretøy kategori.

Bilde: NewsPress

Revolusjonerende interiør

Interiøret er også revolusjonerende. Den lange akselavstanden av MEB layout, kombinert med svært korte overheng, resulterer i et stort kjøretøy interiør: den Åpne Plassen. Med rommet og romslighet dette skaper, fem-seters ID.3 setter nye standarder i kompaktklassen.

Digital, helt nydesignet vise elementer og kontroller for å sikre at hver driver vil intuitivt å finne veien inn ID-en.3. Bortsett fra skjermen i cockpit, en nyutviklet, sentralt plassert, ti-tommers touch-skjerm gir bilførere med all viktig informasjon.

ID-en. lys, som også er ny, støtter drivere med en LED-stripe under navigering og kan for eksempel be dem om å bremse i tilfelle av eventuelle farer. Alle kontroller – inkludert elektrisk justerbart ratt multifunksjonsratt – drives ved hjelp av touch-funksjoner med touch-sensitive knapper. Bare den elektriske vinduer og fare advarsel lysene er fortsatt drives ved hjelp av taktile brytere.

Dette er supplert med intelligent naturlig talestyring. Takket være Appen Koble til, ID.3 kan være forbundet med din smartphone i løpet av sekunder.

SE: Full EV monster – VW ‘ s elektrisk ID R knuser Pikes Peak-posten

Bilde: NewsPress

– Serien fra lanseringen

I serien produksjonen starter, ID.3 vil bli tilgjengelig med tre batteri størrelse alternativer. Den grunnleggende varianten har en brukbar energi-innhold på 45kWh og gjør det mulig for en elektrisk drevet rekkevidde på opptil 330 km. Oppføringen pris for denne ID-en.3-versjonen er under kr 30 000 (ca. R489 537). Siden dette er et batteri variant med 58kW, som gjør det mulig ID.3 for å oppnå en rekkevidde på opp til 420km.

Energi innholdet av de største batteriet er 77kWh, og det elektriske rekkevidden er opp til 550km. Takket være rask lading funksjon, er det mulig å lade ID.3 tilstrekkelig for en rekkevidde på rundt 290km innen 30 minutter, ved hjelp av en lading utgang av 100kW.

Batteriene selv er integrert i understell. Denne posisjoneringen har en positiv effekt på kjøreegenskaper, som det flytter tyngdepunktet i den ID-en.3 betydelig lavere. ID-en.3 er også preget av optimal vektfordeling mellom foraksel og bakaksel.

Den første utgaven – ID-en.3 1. – har en 58kWh batteri som er drevet av en elektrisk motor på bakakselen. Det genererer 150kW og gir et maksimalt dreiemoment på 310Nm, tilrettelegge for en maksimal hastighet på 160km/t for denne fem-dørs bilen. ID-en.3 1. er priset til under kr 40 000 (ca. R652 716).

ID-en.3 1. vil bli tilbudt i tre faste konfigurasjoner som er rettet mot typiske kundens preferanser. I tillegg lakk farger og bilen interiør farge kan velges.

LES: Frankfurt Motor Show – Volkswagen elektrisk fremtiden – ny ID.3 for å lage det globale debut

Bilde: NewsPress