De invoering van Huizen & Villa ‘ s van de Grand Solmar

0
51

Solmar Hotels & Resorts breidt aanbod met de lancering van vakantie villa ‘ s en een penthouse huren.

 

googletag.cmd.push(function() {googletag.display(‘leaderboard0_728x90’);})

LOS CABOS, MEXICO – Solmar Hotels & Resorts, de verzameling van zeven all-suite eigenschappen in Cabo San Lucas, kondigt de officiële lancering van Huizen & Villa ‘ s van de Grand Solmar, een nieuwe divisie van luxe vakantieverblijven beschikbaar binnen de eigen gemeenschap van Rancho San Lucas, de thuisbasis van de collectie is de nieuwste toevoeging Grand Solmar in Rancho San Lucas Resort Golf & Spa. Huizen & Villa ‘s van de Grand Solmar biedt gasten de vier categorieën van woningen: twee -, drie -, en vier-slaapkamer penthouses en vier-slaapkamer villa’ s, allemaal met de ultieme luxe vakantie ervaring die alleen kan worden gevonden in Baja California Sur.

“De lancering van Huizen & Villa’ s van de Grand Solmar belichaamt onze geest voortdurend evolueren en zorgen voor onvergetelijke uitjes voor onze gasten,” zei Ricardo Orozco, Vice President of Operations voor Solmar Hotels & Resorts. “We zijn blij om te onthullen deze exclusieve eenheden, zoals ze zal worden om nieuwe herinneringen tussen families en groepen van vrienden en, boven alles, een nalatenschap van uitmuntendheid Solmar Hotels & Resorts is bekend voor.”

Voldoende ruimte en een weelde wachten op de gasten van de Huizen, gelegen op slechts een steenworp afstand van het Grand Solmar in Rancho San Lucas’ voorzieningen van het resort. Na de Penthouse formaat, de Woningen zijn voorzien van luxe faciliteiten en een moderne inrichting, waaronder een elegante woonkamer met Mexicaanse accenten, een volledige keuken met een ontbijtbar en een eethoek, een terras ideaal voor alfresco dineren, en meer zonder in te boeten op de toegang tot het resort aanwezig. Aan de andere kant, bij een snelle 5 minuten golfkar rijden van Grand Solmar in Rancho San Lucas, De Villa ‘ s in Rancho San Lucas zijn uitzonderlijke woningen gelegen op het hoogste uitkijkpunt van Rancho San Lucas, waardoor u een adembenemend uitzicht op de Stille Oceaan en de beroemde woestijn landschap. Het opwekken van rust en tijdloze luxe, De Villa ‘ s zijn ontworpen door Tim Ruder van MDR Architects, Inc., een bedrijf dat bekend staat om consequent de integratie van milieu-en energie-efficiënte voordelen in woningen ontwerpen. Voor De Villa ‘ s in Rancho San Lucas, Ruder maakt gebruik van een innovatieve aanpak voor het architectonisch ontwerp te maken voor duurzame woningen bedoeld voor een ontspannen oceanside leven en combineren met luxe, comfort en privacy, terwijl de presentatie van de bestemming is een prachtige mix van de woestijn en paradijselijk strand. Binnen voorzieningen zijn een volledig uitgeruste keuken en een bar, eethoek met zitplaatsen voor acht personen, televisie, wasmachine/droger, Wifi en meer. Buiten voorzieningen, waaronder een eigen zwembad, vuurplaats, lounge stoelen en een barbecue maken het creëren van herinneringen in Cabo San Lucas een sinecure.

Bovendien, gasten in beide Huizen & Villa ‘ s hebben toegang tot de exclusieve voorzieningen tegen een extra kosten, zoals pre-gevulde boodschappen, vervoer naar de luchthaven, en swift coördinatie van activiteiten en excursies die door het resort conciërge. Een exclusief extraatje voor de gasten die verblijven in deze eenheden is de toegang tot de Grand Solmar in Rancho San Lucas Resort Golf & Spa resort voorzieningen, met inbegrip van de 120,069 meter zoutwater-lagune, uitgebreide waterpark, en het eigen restaurant op het terrein, Anica. Na de inhuldiging in November 2019, golf liefhebbers zullen genieten van exclusieve toegang tot de 18-holes Greg Norman Ontwerp van de golfbaan op het terrein.

Of zij zich overgeeft aan een van de vele heerlijke restaurants, ontspannen in De Spa, genieten van een uitdagend spel op de 18-holes Greg Norman handtekening golfbaan of genieten van de zonsondergang te paard, er is altijd wel iets voor iedereen bij Rancho San Lucas.