Innføring Hjem & Villas av Grand Solmar

0
44

Solmar Hotels & Resorts ekspanderer tilbud med lanseringen av ferie villaer og penthouse-utleie.

 

googletag.cmd.trykk(function() {googletag.display(‘leaderboard0_728x90’);})

LOS CABOS, MEXICO – Solmar Hotels & Resorts, innsamling av syv all-suite egenskaper i Cabo San Lucas, kunngjør den offisielle lanseringen av Hjem & Villas av Grand Solmar, en ny avdeling av luksus ferie utleie tilgjengelig i privat fellesskap av Rancho San Lucas, hjem til samlingen nyeste tillegg Grand Solmar i Rancho San Lucas Resort Golf & Spa. Hjem & Villas av Grand Solmar har gjester fire kategorier av boliger: to, tre, og fire-roms penthouseleiligheter, samt fire-roms villaer, alle med den ultimate luksus ferie opplevelse som kan bare bli funnet i Baja California Sur.

“Lanseringen av Hjem & Villas av Grand Solmar viser at vår ånd til å kontinuerlig utvikle seg og gir uforglemmelige utflukter for gjestene våre,” sa Ricardo Orozco, Vice President Operations for Solmar Hotels & Resorts. “Vi er begeistret over å avsløre disse eksklusive enheter, som de vil være hjemme til nye minner, mellom familier og grupper av venner og, fremfor alt, bære arven of excellence Solmar Hotels & Resorts, er kjent for.”

God plass og velstand venter gjestene på Boliger, som ligger bare noen skritt unna Grand Solmar i Rancho San Lucas resort fasiliteter. Følgende Penthouse-format, Hjemmene har overdådige fasiliteter og et moderne design i hele, inkludert en elegant stue med Meksikansk aksenter, fullt utstyrt kjøkken med frokost bar og spisestue, terrasse perfekt for utendørs servering, og mer uten å ofre tilgang til hotellets fasiliteter. På den annen side, på en rask 5-minutters golf cart-banen fra Grand Solmar i Rancho San Lucas, Villaer i Rancho San Lucas er eksepsjonell hjem som ligger på det høyeste utkikkspunkt i Rancho San Lucas, og gir fantastisk utsikt over Stillehavet, og området er kjent øde landskapet. Slike ro og tidløs luksus, Villaer ble designet av Tim Ruder av MDR Arkitekter, Inc., et selskap kjent for konsekvent å integrere miljø-og energi-effektive fordeler i bolig design. For Villaer i Rancho San Lucas, Ruder bruker en innovativ tilnærming til arkitektonisk design for å skape varig og bærekraftig hjem ment for avslappet oceanside levende og kombinere luksus, komfort og privatliv, mens utstillingsvindu målet er fantastisk blanding av ørken og stranden paradis. Innendørs fasiliteter inkluderer et fullt utstyrt kjøkken og frokost bar, spisestue med plass til åtte personer, tv, vaskemaskin/tørketrommel, Wi-Fi, og mer. Utendørs fasiliteter, inkludert et privat svømmebasseng, brann gropen, stoler og grill gjøre å skape minner i Cabo San Lucas en enkel prestasjon.

Videre, gjester i både Hjem & Villas har tilgang til eksklusive fasiliteter for en ekstra kostnad, som pre-fylt dagligvarer, transport til flyplassen, og swift-samordning av lokale aktiviteter og utflukter med resort concierge. En annen eksklusiv mulighet for gjester som bor i disse enhetene er det adgang til Grand Solmar i Rancho San Lucas Resort Golf & Spa resort fasiliteter, inkludert 120,069 ft saltvann lagune, et stort badeland, og signatur restaurant på eiendom, Anica. Etter innvielsen i November 2019, golf entusiaster vil nyte premier tilgang til den 18-hulls Greg Norman Design golfbane på eiendommen.

Enten det er å nyte en av de mange lekre spisesteder, slappe av på Spa, og nyter en utfordrende spillet på den 18-hulls Greg Norman signatur golfbane eller nyter solnedgangen med hest, det er alltid noe for alle i Rancho San Lucas.