Motorola Een Macro debuteert met macro camera, Helio P70

0
25

De Motorola Een Macro is de laatste in Moto ‘ s camera-thema line-up en zoals je aan de naam kunt zien, zijn unieke vaardigheid is macro fotografie. Terwijl de meeste van de Moto Een familie bestaat uit mid-rangers, dit is een entry-level telefoon (de E-serie tot Een Zoom van de G-serie, als je wil).

Terug naar de macro camera kan scherpstellen op een afstand van 2 cm (1”) en maakt gebruik van een 2 MP sensor met 1.75 µm pixels. Bij het vormgeven van een macro-opname, in gedachten houden dat bij je staat zo dicht bij de subbject je krijgt een natuurlijke bokeh (geen beeldverwerking nodig).

Voor normale opnamen, de telefoon pakken een 13MP belangrijkste camera (f/2.0 lens, 1.12 µm pixels), die kan opnemen in 1080p video ‘ s op 60fps (en 120fps voor slow-mo). Er is een Laser AF-systeem om te helpen met de focus.

Bovendien, een 2MP diepte sensor springt in voor portret foto ‘ s. Hoewel er geen telelens op dit model, het Hi-Res Zoom modus stapels meerdere frames voor het verbeteren van de kwaliteit van de digitale zoom.

De Motorola Een Macro is voorzien van een 6.2-inch LCD-met 720 x 1,520 px resolutie en 19.5:9 aspect ratio. Het herbergt de 8MP selfie camera (f/2.2 lens, 1.12 µm pixels) in een waterdrop notch.

De telefoon wordt aangedreven door een MediaTek Helio P70-chipset, die moet in de buurt komen van de prestaties van de Snapdragon 675 (wordt gebruikt in Een Zoom en Een Actie), dankzij de vier Cortex-A73 cores en vier A53) samen met Mali-G73 MP3-GPU.
Motorola Een Macro

De Een Macro is geconfigureerd met 4 gb RAM en 64GB opslag, die kan u ook uitbreiden via de hybride-kaart slot – het is een keuze tussen twee nano-SIMs of nano-SIM + microSD.

Ook, ondanks de “Één” in de naam, dit is niet een Android-telefoons. Het loopt een aangepast versie van Android 9 Pie. In termen van software-ondersteuning, een update naar Android-10 is beloofd voor dit jaar en 2 jaar van security patches.

De batterij van 4000 mAh capaciteit en wordt opgeladen via een USB-C op maximaal 10W (en er is een 10W lader meegeleverd in de doos). Motorola claimt dat de batterij is goed voor 2 dagen van casual gebruik. De andere bredere poort, een 3,5 mm hoofdtelefoonaansluiting.

Motorola Een Macro

De Motorola Een Macro is de lancering in India de eerste – is het raken van Flipkart uitsluitend op 12 oktober voor INR9,999 ($140). Er is slechts één versie voor nu, 4/64GB in de Ruimte Blauw.

Een wereldwijde lancering zal volgen, waardoor de telefoon naar Europa, latijns-Amerika en de VS – op 24 oktober. De exacte tijd frames zullen worden aangekondigd voor elke regio afzonderlijk.