Nieuwe Eren 20 Lite inkomende, eerst in China te komen

0
34

Huawei en Eer zou kunnen hebben een grote kwesties die buiten China, maar thuis de vennootschap en haar dochteronderneming blijven een marktleider in de smartphone markt. Een manier om de bovenste plek is de lancering van de nieuwe telefoons per maand en de laatste apparaat die Eer zal onthullen is gaan heten Eren 20 Lite.

Een gebruiker op Weibo werd klagen er is geen nieuwe telefoon voor haar, en toen George Zhao, Eer CEO, stemde in, ze zegt dat ze moet wachten voor de Eer 20 Lite die er goed uitzien en schitterende foto ‘s, met inbegrip van groepsfoto’ s.


Global Eren 20 Lite

Een toestel met de codenaam Eer LRA-AL00 werd gecertificeerd door TENAA, hoewel de foto ‘ s zijn nog te voorschijn te komen. De specs lijst bevat een octa-core CPU die waarschijnlijk zal komen op een Kirin 810 chipset, up-to-8/256 GB geheugen en drie camera ‘ s.

De belangrijkste shooter 48 MP en het zal worden geflankeerd door een 8 MP snapper en een 2 MP diepte sensor. Of dit de komende Eren 20 Lite of een volledig nieuwe smartphone, we zijn nog te zien.

De Eer 20 Lite naam is zeker niet nieuw – bijvoorbeeld een telefoon met drie camera ‘ s kan worden gevonden in Europa en de Azië-Pacific regio. Echter, het apparaat wordt verkocht onder de naam Eer 20i in China, wat betekent dat de binnenlandse markt is gaan om te zien een volledig nieuwe smartphone, of op zijn minst een rebranded Huawei telefoon.