Realme X2 Pro komt naar India in December

0
30

De Realme X2 Pro, dat is alles klaar om te beginnen officieel op 15 oktober, zal zijn weg naar India in December.

Deze bevestiging komt van Realme India CEO Madhav Sheth, die nam het op Twitter bekend te maken. Terwijl Sheth niet onthullen de datum van India lancering van de Pro X2, we speculeren zal aankomen in India naast de XT 730 g sprekers (de zogenaamde X2 in China) die werd gepest in September.

De X2 Pro is een flagship smartphone met een Snapdragon 855+ SoC, een 90Hz-scherm met een 135Hz bemonsteringsfrequentie en 50W SuperVOOC opladen. De smartphone is ook voorzien van Dual Stereo Speakers met Dolby Atmos, sport en een quad camera-instellingen op de achterkant bestaat uit 64MP main, 13MP tele (3x optische zoom), 8MP ultrawide, en 2MP diepte sensor units.Realme X2 Pro

De X2 Pro is Realme eerste high-end smartphone, en als de juiste prijs, het geeft een harde concurrentie om de Redmi K20 Pro en Redmi Opmerking 8 Pro. De eerste is beschikbaar in India op een vanaf prijs van INR24,999 ($350/€320), terwijl het laatste land in het land op 16 oktober.