Redmi 8 onthuld met dubbele camera, Snapdragon 439 en 5.000 mAh batterij

0
30

Twee weken na de introductie van de Redmi 8A, krijgen we de Redmi 8. Het biedt vergelijkbare specs, maar in een glazen body met Xiaomi de nieuwe Aura Spiegel design, een tweede camera aan de achterzijde en meer RAM-geheugen en opslag mogelijkheden.

Vooraf hebben we een 6.22-inch HD-IPS LCD-scherm met een inkeping voor de 8-megapixel F/2.0 selfie cam. Om de rug, krijgen we een nieuwe dual-camera-instellingen met een van de belangrijkste 12MP F/1.8 Sony IMX 363 sensor met 1,4 µm formaat pixels en een dual-PD. Het tweede toestel is een 2 mp camera aan de diepte van de sensor.

Er is AI scène detectie met 33 profielen, variërend van landschap, planten, dieren en 6 India specifieke modi. Een andere leuke toevoeging is de vingerafdruk sensor die zit onder de camera ‘ s.

De Snapdragon 439-chipset van de Redmi 8A wordt overgedragen, maar u krijgt nu een 4GB RAM optie en maximaal 64 gb opslag. Op de batterij de voorkant, je krijgt een 5000 mAh batterij die ondersteunt maximaal 18W snel op te laden, maar u krijgt alleen een 10W-adapter in de doos.

Andere extra ‘ s zijn voorzien van draadloos FM radio, een 3,5 mm hoofdtelefoonaansluiting, een IR-blaster, en P2i-splash-bescherming.

Redmi 8 in Saffier Blauw, Onyx Black en Ruby Red

De Redmi 8 zal komen in Saffier Blauw, Onyx Black en Robijn Rode kleuren vanaf INR 7,999 ($112) voor de 3/32-gb model, terwijl de 4/64 GB variant zal gaan voor INR 8,999 ($126). De omzet in India zijn gepland om te beginnen om middernacht op 12 oktober op Mi.com en Flipkart. De telefoon is ook beschikbaar in de Oekraïne voor UAH 4,499 ($181) voor de 4/64-gb model.