DMCA en DTCM-Dubai organiseert workshop voor waterfront hotels voor het maken van unieke ervaring voor Seagoers

0
42

Global yacht segment voorspeld te bereiken USD 74.7 miljard euro in 2022.

 

googletag.cmd.push(function() {googletag.display(‘leaderboard0_728x90’);})

DUBAI, VERENIGDE ARABISCHE EMIRATEN – Dubai Maritime City Autoriteit (DMCA), in samenwerking met het Ministerie van Toerisme en Handel, Marketing – Dubai (DTCM) met succes georganiseerd in een ‘Zee van Dubai’ workshop onlangs. De sessie werd bijgewoond door vertegenwoordigers van de waterfront hotels actief zijn in het emiraat, is een stap in de richting van het betrekken van Dubai belanghebbenden ter bevordering van de ervaring die is gegenereerd door boten, jachten en andere vormen van pleziervaart. De workshop is een onderdeel van de DMCA ‘ s inzet voor de bevordering van effectieve partnerschappen met de publieke en private sectoren te verheffen de maritieme en recreatieve sector en maken Dubai een van de toonaangevende wereldwijde maritieme recreatieve bestemmingen. De DTCM werd vertegenwoordigd door Sultan Al Mutairi, Directeur Zakelijke relaties en Relaties met de Overheid.

Tijdens de workshop DMCA ambtenaren gaf lezingen en presentaties waarin de ‘Zee van Dubai’ – initiatief, dat gericht is op de integratie van alle maritieme vrijetijdsbesteding te zorgen voor een unieke ervaring voor toeristen een bezoek aan Dubai, ondersteund door geavanceerde functies voor het versnellen en vergemakkelijken het zoeken en identificeren van marine recreatieve activiteiten, bezienswaardigheden, toeristische bestemmingen, jachthavens, recreatieve plaatsen en waterfront hotels, evenals drijvende restaurants, jachtclubs, jacht en boot verhuur bedrijven, ski-en watersport bedrijven. De sessies ook tentoongesteld initiatief van de inspanningen om een leidende maritieme cluster maritieme activiteiten in Dubai en het verbeteren van directe toegang tot een breed scala van diensten met betrekking tot de ligplaats, pleziervaart en verschillende watersporten.

Amer Ali, Directeur van de DMCA, noemde de actieve betrokkenheid van Dubai waterfront hotels, vooral in het bewegen te bieden toeristen met unieke mariene recreatieve ervaringen. Hij legde uit dat de positieve reactie van het hotel exploitanten vertegenwoordigen de inzet voor verbetering van de maritieme recreatieve diensten die worden aangeboden in Dubai de territoriale wateren. Ali ook gewezen op het belang van het gemeenschappelijke inspanningen ter versterking van Dubai op de wereldwijde positie als maritieme recreatie hub.

Ali voegde toe, “We zijn verheugd over de opkomst van de moderne werkplaats, die werd gemarkeerd door de belangrijkste discussies over hoe we verder kunnen versterken het succes van de ‘Zee van Dubai’ – initiatief, dat heeft een belangrijke rol gespeeld in het leggen van de basis voor de ontwikkeling van de belangrijkste richtlijnen en standaarden om te rijden in meer groei en ontwikkeling voor de marine leisure segment. Het geval blijkt te zijn, zowel tijdig en strategische Dubai blijft spelen een invloedrijke rol in de mondiale yachting segment. In feite, een recente studie door de Internationale Stichting voor Reizen en Toerisme, Global Luxe Bestemmingen heeft voorspeld dat Dubai het maritieme segment naar verwachting uit op USD 74.7 miljard euro in 2022.”

De ‘Zee van Dubai’ initiatief blijkt dat het om een vaste grond te verheffen recreatieve maritieme activiteiten als een van de belangrijkste component van de lokale maritieme gemeenschap, die bekend staat onder de meest concurrerende, aantrekkelijke en uitgebreide maritieme gemeenschappen in de wereld. Het emiraat van de leidende positie kan worden toegeschreven aan de ontwikkelde voordelen en de geïntegreerde diensten die in overeenstemming zijn met top-notch technologische innovaties ontworpen om ervoor te zorgen dat gebruikers van de toegankelijkheid tot de juiste en adequate informatie met betrekking tot alle aspecten van de maritieme recreatie.

“We kijken uit naar het bereiken van zowel de private als de publieke sector in een manier om te helpen bij het bereiken van de doelstellingen van de ‘Zee van Dubai’ is een initiatief van schaalvergroting binnen de maritieme recreatieve activiteiten en het vergroten van hun bijdrage aan het aantrekken van meer maritieme investeringen. Alle inspanningen en de inspanningen zijn gericht op het opbouwen van duurzame, veilige en duurzame maritieme sector ter ondersteuning van de economische diversificatie, in lijn met de doelstellingen van Dubai van Plan 2021 dat is gericht op het bouwen van diversificatie-afhankelijke economie gedreven door de productiviteit en innovatie,” concludeerde hij.

Alle deelnemers aan de workshop kregen de kans om vragen DMCA-team over alle aspecten en voordelen van de ‘Zee van Dubai’ – initiatief. DMCA vertegenwoordigers gedetailleerde uitleg en demonstraties over de bijgewerkte versie van het initiatief, dat betrekking heeft op alle recreatieve maritieme activiteiten zoals jet-ski ‘ s, watersport, restaurants, zwevende, winkels en stranden. Het omvat ook het openbaar vervoer over water, zoals rondvaartboten, watertaxi ‘ s en de traditionele vormen van vervoer, zoals veerboten en dhows.