DMCA og DTCM-Dubai arrangerer workshop for waterfront hotell for å skape en unik opplevelse for Seagoers

0
40

Global yacht segmentet forventet å nå USD 74,7 milliarder innen 2022.

 

googletag.cmd.trykk(function() {googletag.display(‘leaderboard0_728x90’);})

DUBAI, de FORENTE ARABISKE EMIRATER – Dubai Maritime City Myndighet (DMCA), i samarbeid med Institutt for Turisme og Handel Markedsføring – Dubai (DTCM), vellykket organisert et “Hav Dubai’ workshop nylig. Møtet, som ble fulgt av representanter fra waterfront hoteller i drift i de forente arabiske emirater, representerer et skritt fremover i å bevege seg mot å engasjere seg i Dubai interessenter til å fremme den erfaring som er generert av båter, yachter og andre former for marine fritid. Seminaret er en del av DMCA ‘ s engasjement for å fremme en effektiv samarbeid med offentlig og privat sektor for å heve den maritime og fritid og gjøre Dubai til en av de ledende global maritim fritid destinasjoner. Den DTCM var representert ved Sultan Al Mutairi, Direktør for Partnerskap og myndighetskontakt.

Under workshopen, DMCA tjenestemenn ga foredrag og presentasjoner detaljering ‘Sea Dubai” – initiativ, som er rettet mot å integrere alle maritime fritidsaktiviteter for å sikre en unik opplevelse for turister på besøk i Dubai, støttet av avanserte funksjoner for å akselerere og forenkle søk og identifisering av marine fritidsaktiviteter, nettsteder, turist destinasjoner, havner, rekreasjons steder og waterfront hotell, så vel som flytende restauranter, yacht klubber, yacht og båt utleie selskaper, ski og vannsport selskaper. Øktene også vist frem initiativet for å skape en ledende maritime klynge for marine aktiviteter i Dubai og forbedre direkte tilgang til et bredt spekter av tjenester knyttet til forankring, marine fritids-og annen vannsport.

Amer Ali, Direktør, DMCA, hyllet aktiv involvering av Dubais havneområde og hoteller, spesielt i farten for å gi turistene med unike marine fritid opplevelser. Han forklarte at den positive responsen fra hotellet operatører representerer en forpliktelse til å forbedre maritim fritid tjenester som tilbys over Dubais territorialfarvann. Ali har også understreket betydningen av en felles innsats for å forsterke Dubai globale posisjon som maritim rekreasjon hub.

Ali lagt til, “Vi er fornøyd med deltakelsen av dagens workshop, som ble fremhevet av viktige diskusjoner på hvordan vi kan ytterligere forsterke suksess for “Sea Dubai” – initiativ, som har spilt en sentral rolle i å legge grunnlaget for utviklingen av sentrale retningslinjer og standarder for å kjøre i mer vekst og utvikling for den marine fritids-segmentet. Hendelsen viser seg å være både betimelig og strategisk som Dubai fortsetter å spille en viktig rolle i den globale yachting segmentet. Faktisk, en nylig studie gjort av International Foundation for Reiseliv og Globale Luksus Destinasjoner har forventet at Dubai maritime segmentet er ventet å nå USD 74,7 milliarder innen 2022.”

“Sea Dubai’ initiativet viser seg å være en solid grunn å heve fritidsaktivitetene maritime aktiviteter som en viktig del av den lokale maritime samfunnet, som skiller seg ut blant de mest konkurransedyktige, attraktive og omfattende maritime samfunnene i verden. Emirat ledende posisjon kan tilskrives dens utviklet fordeler og integrerte tjenester som er i samsvar med top-notch teknologiske nyvinninger utviklet for å sikre brukernes tilgjengelighet til høyre og tilstrekkelig informasjon relatert til alle aspekter av maritime rekreasjon.

“Vi ser frem til å nå ut til både privat og offentlig sektor i en måte å bidra til å oppnå målene i “Sea Dubai’ initiativ ved å skalere opp maritime fritidsaktiviteter og øke sine bidrag til å tiltrekke seg flere maritime investeringer. Alle anstrengelser og bestrebelser er rettet mot å bygge bærekraftig, sikker og fornybar maritime sektor til å støtte økonomisk diversifisering, i tråd med målene i Dubai Plan 2021 som er fokusert på å bygge diversifisering-avhengige økonomi drevet av produktivitet og innovasjon,” avsluttet han.

Alle workshop-deltakerne fikk mulighet til å stille digital millenium copyright act-team om alle aspekter og fordelene av den ‘Sea Dubai” – initiativ. DMCA representanter gitt detaljerte forklaringer og demonstrasjoner om den oppdaterte versjonen av initiativet, som dekker alle fritidsaktiviteter maritime aktiviteter som jet ski, sjø-sport, restauranter, flytende butikker og strender. Den dekker også offentlig vann transport som vann busser, vann drosjer, og tradisjonelle moduser av transport, for eksempel ferger og dhows.