Google is van Mening Verandert de Politieke Ad Beleid

0
28

Google is van Mening Verandert de Politieke Ad PolicyManagers op Google overweegt het veranderen van beleid op de politieke reclame in het midden van een woedende publieke debat over het onderwerp, volgens een persoon bekend met de plannen van de organisatie.Bloomberg|Nov 07, 2019, 11.09 UUR IST0Comments
AFPSAN FRANCISCO: voor Managers op Google overweegt het veranderen van beleid op de politieke reclame in het midden van een woedende publieke debat over het onderwerp, volgens een persoon bekend met de plannen van de organisatie. Een aantal medewerkers van Google verwachtte een besluit over de kwestie eerder deze week, maar het werd uitgesteld, zei de persoon, die vroeg om niet te worden geïdentificeerd het bespreken van privé-informatie.

Het is niet duidelijk of die plannen zouden zien, zou Google de regel een campagne met advertenties, zoals Twitter hebt, of ze beperken op een bepaalde manier, zoals het beperken van de mogelijkheid om te targeten op specifieke doelgroepen. Alfabet Inc Google krijgt een kleine fractie van de omzet van de campagne-advertenties op google Zoeken, YouTube en op het web.

Een Google-woordvoerster reageerde niet op een verzoek om commentaar. De Wall Street Journal meldde het nieuws eerder op de woensdag.

Digitale campagne-advertenties zijn een verhitte politieke onderwerp voor technologie bedrijven, al geconfronteerd controle over privacy, de concurrentie en de beschuldigingen van de conservatieve vooroordelen. De storm begon met een oktober ad van President Donald Trump zijn herverkiezing, die ten onrechte beweerde Democratisch front-runner Joe Biden omgekocht oekraïense functionarissen. Facebook weigerde te verwijderen van de advertentie, waarin de kritiek op het sociale netwerk van de operator. De advertentie liep ook op Twitter en Google ‘ s YouTube.

Twitter CEO Jack Dorsey heeft vorige week aangekondigd dat de site tot een verbod van politieke advertenties, zeggende: “politieke boodschap te bereiken moet verdiend worden, niet gekocht”. Bloomberg

Het bedrijf is van plan om de publicatie van een nieuwe politieke advertenties beleid waarin de verandering in een paar weken, die zal worden ten uitvoer gelegd wereldwijd en kracht, Nov. 22.

Twitter het bericht kwam over een uur voordat Facebook ‘ s Mark Zuckerberg geleverde een hartstochtelijke verdediging van zijn bedrijf het beleid van het controleren van feiten advertenties van politici. Hij zei dat het bedrijf heeft goed nagedacht over het probleem en neemt een houding aan, in principe, op te merken dat de politieke advertenties make-up minder dan 1% van de omzet volgend jaar.

Twitter is in de ban van de politieke advertenties uitgelokt zowel lof en de harde kritiek van politici.

Google heeft meestal vermeden toetsing op dit punt zo ver. Maar Google, zoals Facebook, heeft geworpen politieke campagnes over de besteding van de verkiezing geld met behulp van hun nauwkeurige targeting tools, in plaats van op televisie. Trump zijn herverkiezing was een van de grootste uitgaven op de advertenties van Google sinds Mei 31, 2018, wanneer de grote tech-bedrijven begonnen met het openbaar maken van de cijfers. De campagne bracht meer dan $8 miljoen in die periode. Een groep met de naam Donald J. Trump Voor de President, Inc. is de vierde grootste Google spender.