Google utgivelser Papp åpen kildekode i forsøk på å holde sin mobile VR live

0
41

En dag etter Pixel 4 start, Google bekreftet at det er slakke ned fra sin Dagdrøm VR-prosjektet. Og mens Googles mobile VR ambisjoner er på venting, for overskuelig fremtid selskapet annonserte sin åpning av Papp SDK for utviklere med håp om å forlenge dens levetid.

I henhold til offisiell uttalelse på Googles Utviklere blogg, selskapet hevder at de klarte å sende 15 millioner Papp-hodetelefoner over hele verden, men bruk av lav-kost VR headset falt betydelig over tid. Dette er en av grunnene til at Google bestemte seg for å slutte aktivt med å utvikle Google VR SDK. Nå, selskapet ønsker å gi utvikleren fellesskapet total frihet i å bygge og støtte til nye opplevelser for Papp VR-plattformen.

Papp SDK er åpen for utviklere på både Android og iOS, og støtter bevegelsesregistrering, stereoskopisk visning og brukermedvirkning via viewer-knappen. Google hevder det fortsatt ser brukerinteresse med Papp i utdanning og underholdning domener med YouTube-og Google-Ekspedisjoner for å være de to mest populære valgene.