Google Vurderer Endringer i Politiske Ad Politikk

0
45

Google Vurderer Endringer i Politiske Ad PolicyManagers på Google vurderer å endre politikk på politisk reklame midt i en voldsom offentlig debatt om temaet, i henhold til en person kjent med selskapets planer.Bloomberg|Nov 07, 2019, 11.09 PM IST0Comments
AFPSAN FRANCISCO: Ledere på Google vurderer å endre politikk på politisk reklame midt i en voldsom offentlig debatt om temaet, i henhold til en person kjent med selskapets planer. Noen av de ansatte hos Google har ventet på en avgjørelse om saken tidligere denne uken, men det var forsinket, sier personen, som har bedt om ikke å bli identifisert med å diskutere privat informasjon.

Det er ikke klart om disse planene ville se Google utelukke kampanje annonser, som Twitter gjorde, eller begrense dem på noen måte, for eksempel å begrense muligheten til å målrette mot bestemte målgrupper. Alfabetet Inc Google får en bitteliten brøkdel av salg fra kampanjen annonser på Søk, YouTube og over internett.

En Google-talskvinne ikke svare på en forespørsel om kommentar. The Wall Street Journal rapporterte news tidligere på onsdag.

Digital kampanje annonser er oppvarmet politisk tema for teknologi-selskaper, som allerede vender kontroll over personvernet, konkurranse og påstander om konservative bias. Den firestorm begynte med en oktober annonse fra President Donald Trump er re-valgkampen som feilaktig hevdet Democratic front-runner Joe Biden bestukket ukrainske myndigheter. Facebook nektet å fjerne annonsen din, ber kritikk av sosiale nettverk operatør. Ad drev også på Twitter og Google ‘ s YouTube.

Twitter administrerende DIREKTØR Jack Dorsey kunngjorde i forrige uke at området vil forby politiske annonser, og sa: “politisk budskap nå bør være opptjent, ikke kjøpte”. Bloomberg

Selskapet planlegger å publisere en ny politisk annonser for personvern beskriver endring i et par uker, som vil bli håndhevet globalt og gå inn i effekt Nov. 22.

Twitter er kunngjøringen kom ca en time før Facebook ‘ s Mark Zuckerberg levert et lidenskapelig forsvar av sitt selskapets policy å ikke fakta-sjekket annonser fra politikerne. Han sa at selskapet har tenkt nøye om problemet og tar et standpunkt på prinsippet, og understreker at politiske annonser vil utgjøre mindre enn 1% av inntekter neste år.

Twitter er flytt til å forby politiske annonser fremkalte både ros og hard kritikk fra politikere.

Google har for det meste unngått søkelyset på dette problemet så langt. Men Google, for eksempel Facebook, har reist politiske kampanjer på å bruke valget penger ved hjelp av sine presis målretting verktøy, snarere enn på tv. Trump er re-valgkampen var den største spender på Google-annonser siden Mai 31, 2018, når de store tech selskaper begynte å oppgi tallene. Kampanjen brukte mer enn $8 millioner i løpet av perioden. En gruppe som heter Donald J. Trump For President, Inc. var den fjerde største Google spender.