Motorola Moto G8 dukker opp i salgsfremmende video

0
35

Mot slutten av forrige måned, Motorola lansert to Moto G8 varianter med G8-Plus og G8-Spiller og nå ser det ut som midt-versjonen er rett rundt hjørnet.

Takket være en lekket salgsfremmende video lagt ut av Evan Blass, får vi først se på vanilje Moto G8 som ser ganske lik G8-Spiller. Ut fra den korte tilbake skutt, Moto G8 vil fortsatt bære en trippel kamera oppsett med en 48MP viktigste shooter. De to andre sensorene er sannsynligvis en ultrawide modul og dybde helper.

Foran kommende G8 vil huset en vanndråper hakk design akkurat som de to andre G8-varianter. Vi ser også at telefonen vil være tilgjengelig i rød, svart og blå farger. Dessverre, vi har ikke noen andre spesifikasjoner i øyeblikket så vi må vente for mer lekkasjer i mellomtiden.