Netflix CEO Geloften te Besteden Zelfs Meer op Inhoud

0
37

Netflix CEO Geloften te Besteden Zelfs Meer op ContentNetflix Inc verwacht te besteden aan een $15 miljard op de programmering van dit jaar, dwerggroei zijn streaming rivalen.Maar het is gewoon aan de slag.Bloomberg|Nov 07, 2019, 11.17 UUR IST0Comments
Getty ImagesNEW YORK: Netflix Inc verwacht te besteden aan een $15 miljard op de programmering van dit jaar, dwerggroei zijn streaming rivalen. Maar het is gewoon aan de slag. Chief Executive Officer Reed Hastings zei op de DealBook-conferentie dat het bedrijf de uitgaven op shows en films alleen maar zal groeien.

“We zijn van plan op het nemen besteden nogal wat”, zei hij woensdag op de New York gebeurtenis. “We groeien en te investeren over de hele wereld. We zijn sterk in de serie. Nu krijgen we echt sterk in films.”

De opmerkingen laten zien hoe concurrerend de streaming-industrie is steeds, met de media-giganten alle duiken in de markt met hun eigen diensten. AT&T zal het aanbieden van 10.000 uur van de programmering met de HBO-Max platform, als gevolg van volgend jaar. Een nieuwe Walt Disney Co gevolge van deze maand, wordt voorzien van tientallen nieuwe, originele programma ‘ s, op de top van de honderden titels in het bedrijf van de bibliotheek. En Apple Inc is de besteding van miljarden dollars gewoon op de nieuwe serie voor de service, Apple TV+, die uitgerold vorige week. Bloomberg

Netflix blijft leider in de industrie, maar het kijkt meer druk dan ooit tevoren. Hastings zei dat hij verwacht om te leren een ding of twee van zijn rivalen.

“We bewonderen de heck uit” uit Disney, zei hij. “Zij zijn degene die we het meest te leren.”

Netflix is onder vuur gekomen van Hollywood traditionalisten voor het niet respecteren van de industrie van de theatrale windows — het tijdsbestek wanneer een film wordt afgespeeld in de bioscoop alvorens door te gaan naar de home-video. Hastings zei dat hij verwacht dat een dergelijke windows te verdwijnen.

Theaters zullen worden, zoals in restaurants, zei hij: “going-out ervaring.”

Geanimeerde Druk

Er is ook genoeg ruimte voor Netflix om uit te breiden naar nieuwe categorieën, Hastings zei.

“Een grote stuwkracht voor ons is geanimeerd en volgend jaar hebben we het begin van een geweldige animatie leisteen, dus we investeren er,” zei hij. “Ongecodeerde — we doen meer en meer. Dus we hebben nog een lange weg te gaan, vooral op een wereldwijde basis.”

Maar als vroeg als Netflix zou beginnen met het maken van de aard van de megabudget Hollywood films die de bioscoop in de zomer, Hastings gaf niet direct antwoord.

“We zullen doorgaan om de envelop te duwen,” zei hij.