Netflix KONSERNSJEF Sverger til å Bruke Enda Mer på Innhold

0
36

Netflix KONSERNSJEF Sverger til å Bruke Enda Mer på ContentNetflix Inc forventer å tilbringe en $15 milliarder kroner på programmering dette året, dwarfing streaming rivaler.Men det er bare å komme i gang.Bloomberg|Nov 07, 2019, 11.17 PM IST0Comments
Getty ImagesNEW YORK: Netflix Inc forventer å tilbringe en $15 milliarder kroner på programmering dette året, dwarfing streaming rivaler. Men det er bare å komme i gang. Administrerende direktør Reed Hastings sa på DealBook konferanse som selskapets utgifter på serier og filmer vil bare vokse.

“Vi planlegger å bruke opp ganske mye,” sa han onsdag på New York event. “Vi vokser og investerer over hele verden. Vi har vært sterk i serien. Nå er vi å bli veldig sterk i filmer.”

Utsagnene viser hvordan konkurransedyktige streaming-bransjen er i ferd med å bli, med media kjemper alle dykking i markedet med sine egne tjenester. AT&T tilbyr 10 000 timer med programmering med sin HBO Max-plattformen, på grunn av neste år. En ny Walt Disney Co service på grunn av denne måneden vil inneholde en rekke nye opprinnelige program, på toppen av de hundrevis av titler i selskapets bibliotek. Og Apple Inc er å bruke milliarder av dollar bare på nye serien for sin tjeneste, Apple TV+, som rullet ut i forrige uke. Bloomberg

Netflix er fortsatt det ledende produsent, men det er vendt mot mer press enn noen gang før. Hastings sa han forventer å lære en ting eller to fra sine rivaler.

“Vi beundre pokker ut” ut av Disney, sa han. “De er den vi har mest å lære av.”

Netflix har kommet under ild fra Hollywood tradisjonalister for ikke å respektere bransjens teatralsk windows-den tidsramme når en film spilles av på kino før du går til home video. Hastings sa at han forventer at slikt windows til å forsvinne helt.

Teatre vil være som restauranter, sa han: “gå-ut-opplevelse.”

Animerte Trykk

Det er også rikelig med rom for Netflix å ekspandere inn i nye kategorier, Hastings sa.

“En stor skyvekraft for oss er animerte og neste år har vi fikk starten på en stor animasjon skifer, så vi investerer tungt der,” sa han. “Unscripted — vi gjør mer og mer. Så vi har en lang vei å gå, spesielt på en global basis.”

Men når du blir spurt om Netflix ville begynne å gjøre den slags megabudget Hollywood-filmer som pack kinoer i sommer, Hastings ikke gir direkte svar.

“Vi vil fortsette å presse på konvolutten,” sa han.