Qualcomm å avsløre Snapdragon 865 i begynnelsen av desember

0
52

Qualcomm er å kombinere arbeid og glede igjen og har planlagt sin Tech Summit for 3-5 desember 2019 i Maui, Hawaii. Mer spennende dette er arrangement hvor de San Diego-baserte selskapet vanligvis avslører sin nyeste brikkesett, og nå er det tid for Snapdragon 865.

Informasjon om Snapdragon 865 er knappe – vi forventer at det skal være bygget på Samsungs 7nm prosessen, i stedet for TSMC, som er noe den koreanske giganten har ikke gjort siden den tid av Snapdragon-820 og Snapdragon 835. Vi forventer å se i to varianter – en allment tilgjengelig plattform for LTE markeder og en ekstra, dyrere variant med en Snapdragon-X55 5G modem.


Samsung-fabrikken i Hwaesong, Sør-Korea

Forskjellen mellom 7nm EUV prosessen som Snapdragon 865 er forventet å være bygget på, og 7nm FinFET prosessen, som brukes av TSMC, som er forventet å bli bedre strømforbruk og 15-20% bedre område.

Den koreanske produsenten har allerede gjennomført utvikling av enda raskere 5 nm EUV produksjonsprosessen. For å fortsette med den faktiske produksjonen, Samsung første har til å utvide sin EUV linje i Hwaseong, Sør-Korea, som skal være ferdig ved utgangen av dette året.