Wheels24.co.za | SE | Her er grunnen til at Rwanda har den eGolf og SA ikke

0
17

VW har forpliktet seg til en batteridrevet fremtiden kjøretøy line-up, men Sør-Afrika er fortsatt et tomgang sted for merkevaren elektrifisering strategi.

Til tross for en etasjer historie, sterk kundelojalitet og avanserte produksjonsanlegg i Sør-Afrika, beviser bakken for VW ‘ s elektriske kjøretøy distribusjon i Afrika, er Rwanda.

Global distribusjon

Selv om den nye Golf 8 har blitt avslørt, og vil starte distribusjon for å velge globale markedet neste år, er VW fortsatt å produsere sin nåværende eGolf. Men vi kan ikke få noen.

LES | Volkswagen hendene over 50 e-Golf biler

Til tross for eGolf ikke være tilgjengelig til Sør-Afrikanere, VW har nå forpliktet til å distribuere 50 eGolfs innenfor den Rwandiske markedet hvis pilot-prosjektet er en suksess, for å teste den operative realiteter av en batteridrevet kjøretøy i ett av verdens tettest befolkede land. For nå, Rwanda har fire elektriske Golfs.

SE: Statsminister @EdNgirente stasjoner e-Golf under lanseringen av @VWRwanda første elektriske bil i #Rwanda. pic.twitter.com/4zLi5Kbvwo

— Det Er Nye Tider (Rwanda) (@NewTimesRwanda) Oktober 29, 2019

Rwanda har egenskaper som gjør det egnet for elektrisk mobilitet adopsjon. Det er et lite land, med minimal avstander mellom byer. Punkt-til-punkt den største avstanden i Rwanda er 248km, mens i Sør-Afrika, bare N2 alene strekker seg for 2255km.

Med eGolf utvalg av 230km, kan du i teorien koble de fleste av Rwanda byer. Sør-Afrika er fortsatt en fristende ennå frustrerende inngangspunkt for elektriske biler i Afrika.

E-mobilitet har blitt omfavnet i mange deler av verden,og gir en løsning til en stadig voksende klimatrusselen,Co2-utslipp. I Afrika, det er et konsept som er oppnåelig.Etter måneder med studier, er vi her for å se lanseringen av den første VW elbil i Afrika pic.twitter.com/SKr38EU4Uj

— @VOLKSWAGEN RWANDA (@VWRwanda) oktober 29, 2019

I form av kundens bevissthet, kjøpekraft og ren nå av elektrisitet distribusjon, Sør-Afrika har ingen rival på kontinentet. Men det regulatoriske miljøet er unwelcoming.

Volkswagen hovedkvarter ville ha en stor garanti for bekreftede ordre før den nye I. D 3 vil også bli vurdert for vår lokale markedet.

Store sammenligninger

Eskom er fortsatt et enormt problem for noen økonomisk planlegging eller kjøretøy elektrifisering strategi i Sør-Afrika. Regjeringen ser også ut umotivert til å strukturere noen konkrete insentiver for elbiler i Sør-Afrika.

Det potensielle tapet av drivstoff skatte-og avgiftsinntekter er et reelt vederlag for regnskapsåret, som pay-as-you-bruk per liter drivstoff levy er en konstant påfyll skatt kilde for regjeringen. Rwanda har en mye mindre veinettet å vedlikeholde enn Sør-Afrika, slik at drivstoff skatt er ikke helt det samme problemet der.

Dr. Édouard Ngirente @PrimatureRwanda deltar på lanseringen av første Volkswagen elektrisk bil i Rwanda. @SiemensAfrica @MichaellaRu #happeningnow #e-Rwanda #e-Golf pic.twitter.com/UsphWADipa

— @VOLKSWAGEN RWANDA (@VWRwanda) oktober 29, 2019

Derfor, den Rwandiske regjeringen har ikke blitt avhengige av sin egen bil-brukere som potensielle inntektskilder. Kjøretøyets eier er svært lav, i Rwanda, i forhold til Sør-Afrika.

Nye kjøretøy salg er en liten innsjø i sammenligningen, noe som betyr at den Rwandiske markedet er fortsatt i sin spede begynnelse, og i stand til radikal innovasjon i en tid med store globale forstyrrelse for den globale bilindustrien.

Bilde: Volkswagen Rwanda/Twitter

Mens Afrikas mest avanserte bil markedet sliter med drivstoff kvalitet problemene og faren for elektrifisering, Rwanda er innbydende en eksperimentell tilnærming fra disse merkene som er villig til å anerkjenne at den fremtidige potensial. For VW, Rwanda er et viktig pilotprosjekt for fremtiden, mobilitet og ny bil eierskap strategier i Afrika.

Som et land uten olje reserver på sin egen, Rwanda er opptatt av den innflytelse som dyrt drivstoff import kostnadene kan ha på sin hele transporten økonomi. Sør-Afrika, derimot, er bevisst ignorerer risikoen for en fremtidig helt knyttet til fossilt brensel, med lav elektrisk kjøretøy adopsjon.