Wheels24.co.za | Volvos nye innovative elektriske lastebiler satt til å gå på salg i Europa

0
15

Volvo Trucks vil starte salget av sin Volvo FH og Volvo FE elektriske lastebiler i utvalgte markeder i Europa.

Salget vil starte i Sverige, Norge, Tyskland, Sveits, Frankrike og Nederland. Volvo også, sier start av produksjon er planlagt for Mars 2020.

Det er en rekke fordeler ved å være hadde med fravær av utslipp og redusert støy nivåer blant de bemerkelsesverdige grunner. I tillegg er det også bidrar til å forbedre transport-logistikk og redusere flaskehalser i rushtiden.

Den bilprodusenten hevder at Volvo FL Elektrisk og FE Elektriske lastebiler har blitt utviklet for distribusjon, nekter håndtering, og andre urban transport-programmer. FL Electric har kapasitet for en tillatt totalvekt (brutto kjøretøy vekt) av 16 tonn, mens de med totalvekt på Volvo FE Elektrisk 27 tonn, hevder firmaet.

Elektro mobilitet

“Global urbanisering krever urban logistikk og transport lastebil med null utslipp og mindre støy med økende haster. Med Volvo FL Elektrisk og Volvo FE Elektrisk vi er i stand til å møte både den sterke miljøkrav samt høy kommersielle kravene til våre kunder,” sier Jonas Odermalm, VP Produkt Linje Electromobility.

LESE – | Scania AXL tipper er smart lastebil for fremtiden

“Volvo Trucks’ løsninger vil være basert på den enkelte virksomhet må vurdere en rekke parametre, som for eksempel kjøring sykluser, lastekapasitet og rute analyse, for å bruke batteriet kapasitet i mest mulig effektiv måte,” fortsetter Jonas Odermalm.

Våre elektriske-serien er nå på utvalgte markeder, og tilbyr et stort potensiale for bærekraftig, kommersielle transportløsninger i byområdene. https://t.co/Bf4UgEtUly pic.twitter.com/ZkDX7J2WUk

— Volvo Lastebiler (@VolvoTrucks) November 6, 2019

Følgende driver engasjement og tilbakemeldinger, de var imponert over hvor lydhøre rolig truckene.

“Mens tilbakemeldinger har vært positive, og vi ser at ladingen infrastruktur er fortsatt under utvikling i de fleste byer, og vi arbeider sammen med både offentlige og private partnere til å bli enige om en langsiktig strategi for utbygging av infrastruktur for lading. Men det er klart at tempoet i utbygging av infrastruktur for lading behov for å øke, sier Odermalm.

“Elektriske kjøretøy, ladet med elektrisitet fra fornybare kilder, er faktisk et kraftig skritt mot en mer bærekraftig by-distribusjon.

“Det vil imidlertid ikke være en entall energikilde som tar for seg klimaendringer og alle andre miljøspørsmål. Forskjellige typer transport krever ulike typer drivlinjen løsninger, avslutter Odermalm.

Utarbeidet av Robin Classen