Realme Knopper Trådløs vs Mi Nakkebøyle Bluetooth-Hodetelefonene

0
28

Den Realme Knopper Trådløs og Mi Nakkebøyle Bluetooth-Hodetelefonene, som er to av de mest rimelige trådløse alternativer på markedet fra konkurrerende Kinesiske merker. Begge har en nakkebøyle design og begge er innenfor spytter avstand fra hverandre i form av prising. Og til tross for den lave prisen, som begge tilbyr også fred i sinnet som kommer med produkter fra vite merkevarer i stedet for mange cookie cutter alternativer forsøpling Amazon.

Så, hvilken bør du velge hvis du skje til å ønske lavt priset trådløse øretelefoner? Vi tilbrakte en del tid med begge disse alternativene for å se hvilken som kommer ut på toppen.

Design

Både Realme Knopper og Mi Nakkebøyle ansette en nakkebøyle-stil design, med kabler som kommer ut av hver ende. Det er en prøvd og testet design og, i vår erfaring, vi har aldri hatt noen problemer med denne formfaktoren. Vi foretrekker dem over en kabel tilknytning oss til våre telefoner, selv om det kanskje ikke virkelig trådløst liker AirPods.
Mi Nakkebøyle

Den nakkebøyle på Xiaomi har en mer solid, flat design enn de fleste nakkebøyle-stil øretelefoner. Den nakkebøyle er fortsatt fleksible, men det er ikke helt kollaps og krølle til mindre størrelse som enkelte andre modeller, inkludert Realme Knopper. Dette betyr at du kan ikke akkurat kaste den for å holde den i lommen.
Realme Knopper Trådløs

Den Realme design er mer fleksibelt, noe som betyr at det kan være bøyd i alle former og presset inn i lommen.

Mi Nakkebøyle kroppen er laget helt ut av plast. Det er ikke nødvendigvis billig, men det er ingen unnskyldning av velstand her, heller. Kablene kommer ut i begge ender er også ganske tynn og holdt sine kinks selv etter å være på utsiden av emballasjen for flere uker. Hodetelefonen deksel er laget av metall, selv om det er veldig lett.
Mi Nakkebøyle

Den Realme Knopper har en gummiert nakkebøyle, men de to vektet moduler i hver ende er innkapslet i metall. Striated kabler, selv om også mer steinhard om å beholde sine kinks, er tykkere og i en lys gulfarge. Mer blinker gult er sett på kontrollene og innsiden av silikon ørepropper. Hodetelefonen casing er tykkere og også laget av metall. Du får også et sett av finnene til å holde øreproppene i ørene under trening, men de kan fjernes hvis dette ikke kreves. Snakker av treningsøkter, Realme Knopper er også IPX4 sertifisert for sprutbestandig.

Begge hodetelefonene har kontroller plassert på moduler på slutten av sin neckbands i stedet for på hodetelefonkabel seg selv. Dette resulterer i både å ha ikke-intuitive og klønete plassert knapper som er frustrerende å bruke. Du er sannsynligvis bedre bare ved å bruke kontrollene på telefonen.
Realme Knopper Trådløs

Begge ørepluggene har magneter i dem, som gjør varmepumpen til å feste sammen som de henge fra halsen. Knipser dem sammen slår Realme Knopper av og skille dem slår dem på igjen. På Mi Nakkebøyle, må du manuelt slå dem på eller av ved hjelp av den fysiske knappen på siden.

Totalt sett Realme Knopper er definitivt penere utseende og følelsen av de to. De er også mer fleksibel, har svette og vann motstand, og automatisk slå av når du tar dem sammen er en praktisk funksjon. Mi Nakkebøyle desidert føler økonomiske øretelefoner i sammenligningen.

Funksjoner og betjening

Med begge øretelefoner som økonomiske modeller, er det ikke så mye her for å snakke om angående funksjoner. Det er ingen medfølgende programvare for enten og verken støtter software oppdateringer.

Den Realme Knopper støtte SBC og AAC-lyd-kodeker. Sistnevnte er et uvanlig valg, spesielt siden disse vil stort sett være sammen med Android-enheter, som ikke fungerer med AAC samt Apples enheter. Mi Nakkebøyle, på den annen side, bare støtter den grunnleggende SBC-kodeken.

Som nevnt før, den Realme Knopper slå på eller av bare ved å rive de to høyttalere sammen magnetisk. På Mi Nakkebøyle, du har å slå dem på eller av ved hjelp av en knapp på siden, noe som også skjer for å være den pairing-knappen.

Gjennomføringen av denne kraften/pairing-knappen er ganske merkelig som gjør en tror Xiaomi har aldri laget eller brukt til andre Bluetooth-hodetelefon før du gjør dette. Hvis du trykker og holder inne-knappen når hodetelefonene er av slår dem på, men også umiddelbart setter dem inn i sammenkoblingsmodus. Etter det, vil de koble til den sist tilkoblede enheten, eller fortsette å søke. Det gjør dette hver eneste gang selv om du er på de fleste andre Bluetooth-produkter, slik at paring modus krever en betydelig lengre trykk og hold deretter en som kreves for å slå det på.

Det er enda verre mens du slår hodetelefonene av. Hvis du trykker og holder inne-knappen igjen setter øretelefonene i sammenkoblingsmodus, og du har å holde å trykke på-knappen til å bevege seg forbi det, og for øretelefonene fra for å endelig slå av. Det er helt uforståelig hvorfor øretelefonene er i en konstant hastverk med å gå inn i sammenkoblingsmodus, og hvorfor knappen fungerer mer som en sammenkobling knappen enn power-knappen, spesielt med det ikke å støtte enkelt å slå av bevegelsen funnet på Realme Knopper.

Så igjen, Xiaomi er kjent for å lage forferdelige beslutninger om Bluetooth på sine telefoner, slik som å ikke tillate deg å slå av enheten synlig når Bluetooth er på, og ikke fortsatt ikke støtte for Bluetooth absolutte volumet for lyd-produkter selv i MIUI 11, så vi bør ikke bli overrasket av dette.

Den Realme Knopper, på den annen side, fungerer ganske mye som du forventer en vanlig Bluetooth-lyd produktet til å fungere og du ikke må la gå av vaner for godt over et tiår ved hjelp av Bluetooth-produkter til å bruke denne.

Begge øretelefoner støtte for Bluetooth-5.0. Verken hatt noen problemer med tilkoblingen under testing med vår iPhone-XR.

Ytelse

Å være økonomiske øretelefoner, må man temperament forventninger når det kommer til lydkvalitet. På denne prispunkt, noen innrømmelser må gjøres, enten det er i kvaliteten på materialet, eller mengden av engineering innsats som har gått med til å lage og tuning dem.

Når det er sagt, Realme Knopper fortsatt høres ut som å vaske ørene med varme gjørme. Lyden er mye trafikk, smal og mangler enhver form for musikalitet til det. Å foreslå at noen faktisk er stilt inn på denne måten, er latterlig.

Starter med bass, low-end på Realme Knopper er laber, med verken korrektheten og heller ikke noe volum å gjøre opp for det. Den mellomtoner kun synes å finnes i lavere midten av frekvensspekteret, hvor de kommer over som myk, men fortsatt mangler noen form for detaljer og tilstedeværelse. Oppturer, på den annen side, er så ille at du trenger å leie tjenester av Hercule Poirot for å løse Saken som Mangler Diskant. På et punkt i frekvensspekteret, driver bare gi opp og la det opp til deg å fylle opp den øverste delen av spekteret med din egen fantasi.

Lyden er også nifs trafikk og komprimert og lydbildet er ikke-eksisterende, så det høres ut som det kommer på i midten av hodet.

Overraskende, til tross for etterfølgende bak Realme i forrige kategorier, Mi Nakkebøyle forløser seg godt i uten tvil den viktigste kategorien. De faktisk høres ganske anstendig og det synes å være minst noen trodde gått inn på hvordan de høres ut.

Mi Nakkebøyle som har en høyere og mer fremtredende low-end respons, spesielt i midt-bass regionen. Det er selvsagt ikke riktig, men det ser ut til å ha noen personlighet minst, i motsetning til den livløse low-end på Realme. Den mellomtoner mangel noen energi i det nedre midten av regionen, men det er rimelig sterk på annen måte, uten for mye for en dukkert som vi normalt finner i budsjettet audio-utstyr. Til slutt, high-end er igjen rullet av her mer enn vi ønsker, og øvre mellomtone/senke høyt regionen er spesielt kjedelig, men avhengig av sjanger dette kan eller kan ikke være merkbar.

Den gode tingen om Mi Nakkebøyle lyd, er at det ikke lyd som er komprimert og trafikk som Realme Knopper. Sannferdig, er ingen av disse er gode klingende øretelefonene, men Xiaomi høres bra nok for prisen, og du kan enkelt få noen glede ut av dem, men Realme bare ikke gjøre oss ønsker å lytte til dem.

Begge disse hodetelefonene, som er komfortable, så det er ikke et problem. Begge bruker silikonøreplugger men de på Realme er mykere og penere. Begge gjør en anstendig nok jobb med å blokkere ekstern støy uten noen aktiv støyreduksjon.

I form av mikrofon kvalitet, Realme Knopper er langt unna overlegen enn Mi Nakkebøyle, som høres ut som lytter til radio kringkasting i en gammel krig film. Den Realme Knopper har en mye mer naturlig lyd, som til tross for den vanlige Bluetooth audio komprimering problemer for samtaler.

Batteri og lading

Begge hodetelefonene her har rimelig batterilevetid, men det er ingen tvil om hvilken som er den unrefuted champion her. Realme hevder 12 timer batterilevetid for hodetelefonene, som i seg selv er ganske imponerende men de faktisk varte i 14 timer i våre tester.

Mi Nakkebøyle, på den annen side, hevder bare 8 timer og mens de også gikk utover at krav og varte i 9 timer i faktiske testing, det er fortsatt en god fem timer mindre enn Realme.

Så langt som ladingen er opptatt av, som begge tar ca to timer å lade fullt. Begge også annoyingly fortsatt bruk microUSB-kontakten. Xiaomi setter det under en krisesituasjon, noe som er tungvint. Realme har sin åpne, men det hull i skallet er nesten symmetrisk, slik at det er vanskelig å vite hvilken vei du skal plassere kabel før du setter den i, og det er lett å få det galt, nesten hver gang.

Dommen

Å skrive denne dommen er litt frustrerende. Den Realme Knopper burde ha vunnet lett som de har så mye å gå på dem, og de trounce den tilsvarende priset Mi Nakkebøyle i nesten alle aspekter. De har overraskende god design og bygg, inkludert IPX4 vann motstand. De har stor mikrofon ytelse og også god batterilevetid. Alle av det, og de er fortsatt super rimelig.

I sammenligningen, mens ikke et dårlig produkt per se på noen aspekter andre enn prute kjelleren mikrofon og generelle dumhet med kontrollene, Mi Nakkebøyle gjør stien bak Realme Knopper i praktisk talt alle områder.

Bortsett fra det viktigste, tilsynelatende, fordi når det kommer til lydkvalitet, Mi Nakkebøyle tørker gulvet med Realme Knopper. Det er ikke engang at Xiaomi lyd særlig stor, det er bare det at Realme høres ganske søppel generelt, og det er knapt noen sjangere av musikk som er utholdelig på dem.

Basert på at kardinal synd alene, ville vi ville ikke anbefale Realme Knopper Trådløs og i stedet foreslår at du kommer med Mi Nakkebøyle. I India, de er priset til INR 1599, som også er billigere enn INR 1799 pris for Realme Knopper Trådløs og du er mer eller mindre får det du betale for med dem.

Imidlertid, hvis budsjettet tillater det, anbefaler vi kommer med vår favoritt i dette segmentet, som er den opprinnelige OnePlus Kuler Trådløst. På INR 2992, de er dobbelt pris av Mi Nakkebøyle på tidspunktet for skriving, men de er 100% verdt de ekstra pengene. De er mye finere samlet enn noen av disse to modellene og kjører sirkler rundt dem i form av lydkvalitet. Hvis du kan finne dem, de er vel verdt prisen.

Realme Knopper Trådløs

Fordeler

 • Bra design og byggekvalitet
 • IPX4 vann-motstand vurdering
 • Lang batteritid
 • Flott mikrofon kvalitet
 • Lave kostnader

Ulemper

 • Dårlig lyd kvalitet
 • Vanskelig kontroller
 • microUSB-kontakt

Mi Nakkebøyle Bluetooth-Hodetelefonene

Fordeler

 • Lave kostnader
 • Anstendig lyd kvalitet for prisen

Ulemper

 • Dårlig mikrofon kvalitet
 • Irriterende strøm/pairing-knappen
 • Ikke så fleksibel som andre modeller med lignende design
 • microUSB-kontakt