Ukentlig avstemning resultater: clamshells slå andre sammenleggbar design

0
23

Meninger har snudd – når vi spurte deg om den beste sammenleggbar design tidligere i år, sammenleggbar design vant over brett-ut alternativet med en smal marg. I forrige ukes avstemning, Razr-som vertikale mapper dukket opp som en klar vinner. Nå som vi har sett, hver av dem i en faktiske telefonen vi har sett ganske en endring i den offentlige opinion.

Hva skjedde? Innover folding design beholde mye av sin popularitet og er en klar andreplass i undersøkelsen. Dette tyder på at urolige lanseringen av Samsung Galaxy Brett gjorde ikke mar folks oppfatning av design. Den praktiske løsninger for å beskytte skjermen klart oppveier behov for en ekstra skjerm, og et ekstra kamera eller to.

Tross alt, Motorola Razr 2019, den første av de sammenleggbar clamshells, er ikke så forskjellig fra Galaxy – den har en ekstern skjerm, og en dedikert selfie kameraet i hakket interne skjermen.

Den store forskjellen mellom de to er størrelsen på enheten og størrelsesforholdet på spissen skjermen. Det virker som kompakte enheter med skjermer som samsvarer med den ekstra høye størrelsesforhold av dagens telefoner vil være populære i nær fremtid.

Utover folding telefoner som Huawei Mate X lidd et nederlag – de falt fra 33% av stemmene siste tid til bare 11% nå. Til sammenligning, i-brett alternativ holdt seg mye bedre, kommer fra 37% til 25%.

Vi prøvde pitching wraparound skjermen av Xiaomi Mi Blanding Alfa som kortsiktige alternativ til sammenleggbar design. Det tilbyr en varig skjerm, siden den også kan bruke vanlige glass – akkurat som støpt glass nåværende flaggskip. Dette viste seg ikke å være et populært alternativ, men ikke langt unna en dobbel fold design (de fikk 9% og 10% av stemmene, henholdsvis).

Hvem vet hvordan markedet vil flytte seg til neste år – Microsofts Surface Duo forårsaket mye spenning da det ble avduket, men så gjorde den første sammenleggbar-telefoner. En ting er klart om, beslutningstakere trenger for å fungere på å redusere kostnadene.