Ukentlig meningsmåling: Ære V30 og V30-Pro – vinnere eller tapere?

0
37

Vis-serien (kjent som V-serien i Kina) har dukket opp som Ære er flaggskipet lagoppstilling og de nyeste oppføringene er det mest imponerende ennå. Ære V30 og V30 Pro tilbyr omtrent det samme specs som Huawei Mate 30 Pro, men til halve prisen.

Mindre enn halvparten hvis du ser på LTE-modell av Kompis, men både V-serie-telefoner har 5G-tilkobling – de har bare forskjellige i hvordan de vil oppnå det.

Ære V30 Pro

Ære V30 Pro kommer med Kirin 990-brikkesett med en innebygd 5G modem. Dette er bygget på en 7nm+ prosessen, går på litt høyere klokke hastigheter og har en kraftigere NPU. Den ikke-Pro-modellen bruker 4G-versjonen av Kirin 990 chip (7nm) og et eksternt modem.

Den andre store forskjellen er at kameraet avdeling. Først 40MP viktigste kameraet får en lysere blenderåpning (f/1.6 vs f/1.8) og OIS. For det andre, ultrawide kameraet er markant bedre sin linse har en raskere åpning, og har autofokus, pluss sensoren er høyere oppløsning (12MP vs. 8MP).

De til side, Ære V30 har samme 8MP tele-kamera (3x zoom, OIS) og samme selfie kameraoppsett – 32MP viktigste, 8MP ultra wide (17mm).

Å sammenligne V30-telefoner for å Mate 30 Pro, en viktig ting som skiller seg ut som en grunn til å Huawei-flaggskip er OLED-skjerm. Det er ikke skarpere, og det tilbyr ikke en høy oppdateringsfrekvens, men det gjør funksjonen HDR10 støtte og DCI-P3 dekning (pluss, at magi OLED-kontrast).

Ære V30

Kompis har også kanten på lager – den bruker UFS3.0 og et kort spor, selv om den bruker proprietære NM-standard. Også, Kompis 30 Pro er støv-og vanntett (IP68). Men tatt i betraktning den premien du betaler for det, de ser ut som små fordeler.

I sin egen prisklasse, de store motstandere av Æren V30 og V30 Pro er slike Xiaomi Mi Note 10 Pro, med sin 108MP hovedkameraet, pluss dobbel tele-kameraer (men Snapdragon 730G brikkesett er ikke på langt nær Kirin 990). Den Realme X2 Pro har 90Hz OLED og Snapdragon 855+ – brikkesett, men tele og ultra wide-kameraer er ikke helt på nivå med Ære.

Vil du enig i at Ære synes klar til å erobre premium mid-range markedet? Forutsatt at spørsmålet om Google Play Tjenester blir ryddet opp, selvfølgelig (hvis du er fin uten dem).

Ære V30 og V30-Pro – vinnere eller tapere?Ære V30 Pro er en winnerThe Ære V30 er bedre verdi for moneyNeither telefonen er god nok for meg