Facebook fanget i kryssilden av Singapore ‘falske nyheter’ lov

0
28

Facebook fanget i kryssilden av Singapore ‘falske nyheter’ lawThe regjeringen hadde tidligere kritisert rapporten at politiet hadde arrestert en regjering whistle-blower og tatt ned informasjon som er utsatt for en sammensvergelse for å slå den velstående by i en Kristen stat. Singapore har introdusert sin kontroversielle falske ne…
Bloomberg|Nov 29, 2019, 11.15 PM IST0Comments
ReutersSINGAPORE: Det Singaporsk regjeringen på fredag igjen startet sin nylig vedtatt “falske nyheter” lov og rett, denne gangen bestilling av Facebook for å publisere en korreksjon varsel på et innlegg laget av en anti-regjeringen blogg.

I den tredje slike ordre i løpet av en uke, en arm av samferdselsdepartementet og informasjon instruert Facebook for å rette et Stater Ganger Gjennomgang innlegg anklaget for å bruke usannheter for å kritisere den herskende People ‘ s Action Party. Regjeringen hadde tidligere kritisert rapporten at politiet hadde arrestert en regjering whistle-blower og tatt ned informasjon som er utsatt for en sammensvergelse for å slå den velstående by i en Kristen stat. Singapore har introdusert sin kontroversielle falske nyheter loven, som det forbereder seg på å holde valget av April 2021.

Ordren “krever Facebook til å publisere en korreksjon varsel”, departementet arm, Beskyttelse fra Online Usannheter og Manipulation Act Kontor, sa i en uttalelse. Det “har også startet etterforskning mot Mr Tan for å unnlate å etterkomme” med torsdag ordre. Byrået utgitt sin uttalelse etter det som kalles “non-compliance” av en regjering for på torsdag rettet mot forfatteren Alex Tan.

I henhold til en statlig avklaring, Tan ‘ s post datert 23. November gjort en rekke feilaktige påstander. “Disse påstandene er falske og grunnløse,” avklaring lese. “STR har også laget voldsom beskyldninger mot valget avdeling, statsminister, og valgprosessen i Singapore.”

‘GOD-CASE’

Tan, som driver Stater Ganger Gjennomgang Facebook side fra sitt hjem i Sydney, sa han ble aldri varslet av regjeringen for, men som har utstedt en avklaring på torsdag etter å ha blitt fortalt av saken av en venn. Innlegg rediger historikk viser avklaring ble lagt på 1:19 pm torsdag. “Teknisk sett, har jeg oppfylt det de ønsket,” 32-åringen sa i telefonen. “Hvis du spør meg, jeg tror regjeringen er å teste sine nye krefter, så i utgangspunktet vil dette være et godt case-studie.”