Facebook gevangen in het kruisvuur van Singapore ‘ s ‘vals nieuws’ wet

0
9

Facebook gevangen in het kruisvuur van Singapore ‘ s ‘vals nieuws’ lawThe regering had eerder aan de kaak gesteld in het rapport dat de politie arresteerde een regering van ‘ whistle-blower en afgebroken informatie die blootgesteld een complot om de beurt de welvarende stad in een Christelijke staat. Singapore heeft haar controversiële nep-ne…
Bloomberg|Nov 29, 2019, 11.15 UUR IST0Comments
ReutersSINGAPORE: De Singaporese regering op vrijdag weer deed een beroep op zijn onlangs uitgevaardigd “nep-nieuws” de wet, dit keer bestellen Facebook publiceren van een correctie kennisgeving op een post gemaakt door een anti-regering blog.

In de derde dergelijke om in een week, een tak van het ministerie van communicatie en informatie geïnstrueerd Facebook om een Keer Staten Review post beschuldigd van het gebruik van leugens om het bekritiseren van de regerende People ‘ s Action Party. De regering had eerder aan de kaak gesteld in het rapport dat de politie arresteerde een regering van ‘ whistle-blower en afgebroken informatie die blootgesteld een complot om de beurt de welvarende stad in een Christelijke staat. Singapore heeft haar controversiële nep-nieuws-wet als het bereidt de te houden algemene verkiezingen in April 2021.

De volgorde “vraagt Facebook publiceren van een correctie merk”, het ministerie arm, de Bescherming van Online Leugens en Manipulatie Wet Office, zei in een verklaring. Het “heeft ook begonnen onderzoek tegen de Heer Tan voor het niet voldoen aan” met de donderdag bestelling. De instelling gaf de volgende verklaring wat het zogenaamde “niet-naleving” van een overheid om op donderdag gericht op een auteur Alex Tan.

Volgens een regering verduidelijking, Tan bericht van 23 November een aantal valse beweringen. “Deze beweringen zijn onjuist en ongegrond”, de verduidelijking lezen. “De STR heeft ook schunnig beschuldigingen tegen de verkiezingen van de afdeling, de minister-president, en de verkiezingen in Singapore.”

‘GOEDE CASE STUDY’

Tan, die loopt van de Staten Times Review Facebook pagina van zijn huis in Sydney, zei hij werd nooit op de hoogte gesteld van de regering om, maar gaf een toelichting op de donderdag na wordt verteld van de zaak door een vriend. De post is bewerkt geschiedenis toont de verduidelijking is toegevoegd om 1:19 pm donderdag. “Technisch gezien, die ik heb vervuld wat ze wilde,” de 32-jarige zei door de telefoon. “Als je het mij vraagt, ik denk dat de overheid is het testen van hun nieuwe bevoegdheden, dus in principe zou dit een goede case study.”