Poll: Eer V30 en V30 Pro – winnaars of verliezers?

0
31

De Weergave-serie (ook bekend als de V-serie in China) heeft zich ontpopt als een Eer s vlaggenschip, de line-up en de meest recente gegevens zijn de meest indrukwekkend ooit. De Eer V30 en V30 Pro bieden zo ongeveer dezelfde specs als de Huawei Mate 30 Pro, maar op de helft van de prijs.

Minder dan de helft als je kijkt naar het LTE-model van de Partner, maar zowel de V-series-telefoons zijn voorzien van 5G-connectiviteit, maar ze verschillen in hoe ze te bereiken.

Eer V30 Pro

De Eer V30 Pro wordt geleverd met de Kirin 990-chipset met een ingesloten 5G modem. Deze is gebouwd op een 7nm+ proces loopt tegen iets hogere kloksnelheid en is voorzien van een krachtiger NPU. De niet-Pro-model maakt gebruik van de 4G-versie van de Kirin 990 chip (7nm) en een externe modem.

Het andere grote verschil is dat de camera-afdeling. Ten eerste, de 40MP belangrijkste camera krijgt een helderder diafragma (f/1.6 vs. f/1.8) en OIS. Ten tweede, de ultrawide camera is duidelijk beter – de lens heeft een snellere diafragma en heeft autofocus, plus de sensor met een hogere resolutie (12MP vs. 8MP).

Die opzij, de Eer V30 heeft dezelfde 8MP tele camera (3x zoom, OIS) en dezelfde selfie camera setup – 32MP main, 8MP ultra groothoek (17mm).

Het vergelijken van de V30 telefoons om te Paren 30 Pro, de één belangrijk ding dat opvalt als een reden om te Huawei ‘ s vlaggenschip is de OLED-scherm. Het is niet scherper, en het niet bieden van een hoge refresh rate, en is voorzien van HDR10 ondersteuning en DCI-P3 dekking (plus, dat magie lcd contrast).

Eer V30

De Stuurman heeft ook de rand in de opslag – het maakt UFS3.0 en een kaartslot, maar het maakt gebruik van de eigen NM standaard. Ook de Mate 30 Pro is stof-en waterdichte (IP68). Maar gezien de premie die u betaalt voor het, die lijken op kleine voordelen.

In hun eigen prijsklasse, de grote tegenstanders van de Eer V30 en V30 Pro zijn van de wil van de Xiaomi Mi Opmerking 10 Pro, met zijn 108MP belangrijkste camera, plus dubbele tele-camera ‘ s (maar de Snapdragon 730 g sprekers chipset is nergens in de buurt van de Kirin 990). De Realme X2 Pro heeft de 90Hz OLED-scherm en een Snapdragon 855+ chipset, maar de tele-en ultra wide camera ‘ s zijn nog niet helemaal op een lijn met de Eer.

Zou u het ermee eens die Eer lijkt klaar om te veroveren van de premie mid-range markt? Ervan uitgaande dat het probleem van Google Play Services wordt opgeruimd, natuurlijk (als je boete zonder hen).

Eer V30 en V30 Pro – winnaars of verliezers?De Eer V30 Pro is een winnerThe Eer V30 is beter waarde voor moneyNeither telefoon is goed genoeg voor mij