Realme Toppen Draadloze vs Mi Halsband Bluetooth Oortelefoon

0
26

De Realme Knoppen van de Draadloze en de Mi Halsband Bluetooth-Oortjes zijn twee van de meest betaalbare draadloze opties op de markt van de concurrerende Chinese merken. Beide zijn voorzien van een halsband stijl en beide zijn in spugen afstand van elkaar in termen van prijzen. En ondanks de lage prijs, ook bieden de gemoedsrust die wordt geleverd met producten uit de ken merken in plaats van de vele cookie cutter alternatieven rommel Amazon.

Dus welke moet je kiezen als je toevallig wilt laag geprijsde draadloze koptelefoon? We enige tijd met beide van deze opties om te zien welke het komt uit op de top.

Ontwerp

Zowel de Realme Toppen en de Mi Halsband gebruik van een halsband stijl, met kabels afkomstig uit elk uiteinde. Het is een beproefd en getest ontwerp en, in onze ervaring, we hebben nooit problemen met deze form factor. We verkiezen ze over een kabel-tethering ons om onze telefoons, zelfs als het niet echt draadloos zoals de AirPods.




Mi Nekband

De halsband op de Xiaomi heeft een strakke, platte design dan de meeste nekband-style koptelefoon. De halsband is nog steeds flexibel, maar het hoeft niet helemaal instorten en verfrommel in kleiner formaat, zoals bij sommige andere modellen, waaronder de Realme Toppen. Dit betekent dat u niet precies vouw deze om het te houden in je zak.




Realme Toppen Draadloos

De Realme ontwerp is meer flexibel, wat betekent dat het kan worden gebogen in elke gewenste vorm en kneep in uw zak.

De Mi Halsband lichaam is volledig gemaakt van kunststof. Het is niet per se goedkoop, maar er is geen schijn van weelde, hetzij. De kabels die uit de beide uiteinden zijn ook vrij dun en hielden hun kinks, zelfs nadat ze buiten de verpakking voor een aantal weken. De oortelefoon behuizing is gemaakt van metaal, maar het is zeer licht van gewicht.




Mi Nekband

De Realme Toppen hebben een rubberen nekband maar de twee gewogen modules aan weerszijden zijn gehuld in metaal. De dwarsgestreepte kabels, hoewel zelfs meer onvermurwbaar over het behoud van hun kinks, zijn dikker en in een lichte kleur geel. Meer knippert geel worden gezien op de controles en de binnenkant van de siliconen oordopjes in. De oortelefoon behuizing is dikker en ook van metaal gemaakt. Je krijgt ook een set van vinnen om de oordopjes in uw oren tijdens het sporten maar kan verwijderd worden als niet vereist. Het spreken van de training, de Realme Toppen zijn ook IPX4-gecertificeerd voor het splash-weerstand.

Zowel de oortelefoons hebben besturingselementen geplaatst op de modules aan het einde van hun halsbanden in plaats van op de oortelefoon kabel zelf. Dit resulteert in zowel het hebben van niet-intuïtieve en onhandig geplaatste knoppen, maar dat is frustrerend om te gebruiken. U bent waarschijnlijk beter af alleen met behulp van de besturingselementen op uw telefoon.




Realme Toppen Draadloos

Zowel oortelefoons hebben met magneten, waardoor de behuizing snap samen hangen ze uit uw nek. Overhaast ze samen schakelt de Realme Knoppen off en het scheiden van hen verandert weer in. Op de Mi Halsband, moet u ze handmatig inschakelen of uitschakelen met behulp van de fysieke knop op de zijkant.

Kortom, de Realme Toppen zijn zeker de mooiere kijken en voelen van de twee. Ze zijn ook meer flexibele, zijn zweet-en waterbestendig, en de automatische uitschakeling wanneer je snap ze samen is een handige functie. De Mi Halsband uitgesproken gevoel budget oortelefoon in de vergelijking.

Eigenschappen en werking

Met beide oortjes worden budget-modellen, is er niet veel hier te praten over de betreffende functies. Er is geen bijbehorende software voor en noch ondersteunt software-updates.

De Realme Toppen ondersteuning SBC-en AAC-codecs. Het laatste is een opvallende keuze, vooral omdat dit meestal gepaard met Android-apparaten, die werken niet met AAC en Apple ‘ s apparaten. De Mi Nekband, aan de andere kant, alleen ondersteunt de standaard SBC-codec.

Zoals eerder vermeld, de Realme Knoppen in-of uitschakelen eenvoudig door het uitlijnen van de twee luidsprekers van elkaar magnetisch. Op de Mi Halsband, je hebt om deze in te schakelen of uit te schakelen met een knop op de zijkant, die toevallig ook de pairing knop.

De uitvoering van deze power/pairing-knop, is vreemd dat men denkt dat Xiaomi heeft nooit gemaakt of gebruikt een ander Bluetooth-hoofdtelefoon voor het maken van deze. Drukken en ingedrukt houden van de knop wanneer de oortelefoon uit zet hen op, maar ook meteen zet ze in de koppelingsmodus. Na dat, zullen ze elkaar naar het laatst gekoppelde apparaat of blijven zoeken. Het doet dit elke keer dat hoewel op de meeste andere Bluetooth-producten, zodat de paring modus vereist een aanzienlijk langer ingedrukt houden dan nodig is voor het draaien op.

Het is nog erger, terwijl u de oortelefoon uitschakelen. Drukken en ingedrukt houden van de knop opnieuw in zet de koptelefoon in de pairing-modus en je moet blijven drukken op de knop om te bewegen verleden en voor de oortelefoon om ten slotte uit te schakelen. Het is volkomen verbijsterend waarom de oordopjes zijn in een constante haast om te gaan in de koppelingsmodus en waarom de knop fungeert meer als een koppel-knop dan de power-knop, in het bijzonder met het niet ondersteunen van de module uit te schakelen gebaar vinden op de Realme Toppen.

Dan weer, Xiaomi is bekend voor het maken van verschrikkelijke beslissingen over Bluetooth op de telefoons, zoals het niet toestaan van u om uit te schakelen zichtbaarheid apparaat als Bluetooth is ingeschakeld en dat het niet nog steeds niet de ondersteuning van Bluetooth absolute volume voor audio-producten, zelfs in MIUI 11, dus we moeten niet verbaasd door dit.

De Realme Knoppen, aan de andere kant, werken vrij veel als je zou verwachten dat een normale Bluetooth-audio product om te werken en je niet moet laten schieten van gewoonten die zijn ontstaan voor goed over een decennium geweest van het gebruik van Bluetooth-producten te gebruiken.

Beide oortjes ondersteuning van Bluetooth 5.0. Noch had geen problemen met de verbinding tijdens het testen met onze iPhone-XR.

Prestaties

Wordt het budget van een oortelefoon, een te temperen verwachtingen als het gaat om geluidskwaliteit. Bij deze prijs, een aantal concessies moeten worden gedaan, ongeacht of het de kwaliteit van de materialen of het bedrag van de engineering inspanning die is gegaan in het maken en afstemmen van hen.

Dat gezegd hebbende, de Realme Toppen nog steeds klinken zoals het wassen van je oren met warme modder. Het geluid is overbelast, smalle en mist elke vorm van muzikaliteit aan. Om te suggereren dat iemand daadwerkelijk gestemd op deze manier is lachwekkend.

Te beginnen met de bas, de low-end op de Realme Toppen is futloos, met noch de juistheid, noch enig volume om het goed te maken. De mids lijken alleen te bestaan in het lage midden van het frequentie spectrum, waar ze komen over als mild maar toch ontbreekt elke vorm van detail en aanwezigheid. De hoogte, aan de andere kant, zo slecht zijn die je nodig hebt voor het huren van de diensten van Hercule Poirot om het oplossen van De Zaak van de Vermiste hoge tonen. Op een punt in het frequentie spectrum, de stuurprogramma ‘ s gewoon opgeven en laten het aan u om te vullen van de bovenste helft van het spectrum met je eigen verbeelding.

Het geluid is ook bizar drukke en gecomprimeerd en de soundstage is non-existent en dus moet het allemaal klinkt als het gaat op in het midden van je hoofd.

Verrassend, ondanks de achterstand van de Realme in de vorige categorieën, de Mi Halsband verlost zelf goed in misschien wel de belangrijkste categorie. Eigenlijk hebben ze klinken heel fatsoenlijk en er lijkt op zijn minst wat dacht gegaan in hoe ze klinken.

De Mi Halsband heeft een harder en meer op de voorgrond low-end respons, vooral in de mid-bass regio. Het is natuurlijk niet correct, maar het lijkt te hebben wat persoonlijkheid ten minste, in tegenstelling tot de levenloze low-end op de Realme. De mids het ontbreken van een aantal energie in de lagere-midden regio, maar zijn redelijk sterke anders zonder al te veel van een dip die we normaal vinden in de begroting van audio-materiaal. Ten slotte, de high-end is het weer rolde hier meer dan we zouden willen en de upper mid/hoge gebied is vooral saai, maar afhankelijk van het genre, dit kan wel of niet merkbaar.

Het goede ding over de Mi Halsband geluid is dat het klinkt niet als gecomprimeerde en overbelaste als Realme Toppen. Eerlijk gezegd, geen van deze geweldig klinkende koptelefoon, maar de Xiaomi klinkt goed genoeg voor de prijs en u kunt eenvoudig weer wat plezier uit, maar de Realme gewoon niet maken ons klaar om naar hen te luisteren.

Zowel deze oordopjes zijn comfortabel, dus dat is geen probleem. Beiden maken gebruik van siliconen oordopjes, maar die op de Realme zijn zachter en mooier. Beide doen een waardig genoeg werk van het blokkeren van extern geluid zonder enige actieve ruisonderdrukking.

In termen van de microfoon in de kwaliteit, de Realme Toppen zijn veruit superieur aan Mi Halsband, die klinken als het luisteren naar een radio-uitzending in een oude oorlog film. De Realme Toppen hebben een veel meer levensechte audio, ook dat ondanks de gebruikelijke Bluetooth-audio compressie problemen voor spraakoproepen.

Levensduur van de batterij en het opladen

Zowel de oortelefoons hebben hier een redelijke levensduur van de batterij, maar er is geen twijfel over wie is de unrefuted kampioen hier. Realme claims 12 uur levensduur van de batterij voor de koptelefoon, die op zich al vrij indrukwekkend, maar ze eigenlijk duurde 14 uur in onze test.

De Mi Nekband, aan de andere kant van de vordering, slechts 8 uren, en hoewel zij ook ging boven die vordering en duurde 9 uur in het eigenlijke testen, dat is nog een goede vijf uur minder dan de Realme.

Zo ver als het opladen is betrokken, zowel duurt ongeveer twee uur volledig opladen. Ook ergerlijk nog steeds gebruik maken van microUSB-aansluiting. Xiaomi zet het onder een klep, die is omslachtig. Realme heeft een open, maar het gat in de shell is bijna symmetrisch, dus het is moeilijk te zeggen welke manier moet u de positie van de kabel voordat u de stekker in en het is gemakkelijk om het verkeerde bijna elke keer.

Uitspraak

Het schrijven van deze uitspraak is een beetje frustrerend. De Realme Knoppen moeten hebben, won eenvoudig omdat ze zoveel aan de hand voor hen en ze trounce de vergelijkbare geprijsde Mi Nekband in bijna elk aspect. Ze hebben verrassend goed ontwerp en bouw, inclusief IPX4 voor waterbestendigheid. Ze hebben een geweldig resultaat en ook een uitstekende levensduur van de batterij. Dat allemaal en ze zijn nog super betaalbaar.

In vergelijking, terwijl het niet een slecht product per se in een ander aspect dan de koopjeskelder microfoon en de algemene gekkigheid met de controles, de Mi Nekband loopt achter de Realme Knoppen zijn in praktisch elke omgeving.

Behalve de meest belangrijke ding, blijkbaar, want als het gaat om de kwaliteit van het geluid, de Mi Halsband veegt de vloer aan met de Realme Toppen. Het is niet eens dat de Xiaomi geluid bijzonder groot; het is gewoon dat de Realme geluid vrij onzin algemene en er zijn vrijwel alle genres van muziek die toelaatbaar zijn voor hen.

Op basis van die kardinale zonde alleen, we zouden het niet aan te raden Realme Toppen Draadloos en in plaats daarvan stel voor te gaan met de Mi Halsband. In India, ze zijn geprijsd op INR 1599, die is ook goedkoper dan de INR 1799 prijs voor de Realme Toppen Draadloze en dat u meer of minder krijgt wat je betaalt voor met hen.

Echter, als uw budget het toelaat, raden wij gaan met onze favoriet is in dit segment, is de oorspronkelijke OnePlus Kogels Draadloos. Op INR 2992, ze zijn twee keer de prijs van de Mi Halsband op het moment van schrijven, maar ze zijn 100% de moeite waard het extra geld. Ze zijn veel mooier dan de totale van een van deze twee modellen en draaien cirkels om hen heen in termen van geluidskwaliteit. Als je ze kunt vinden, zijn ze de moeite waard de kosten.

Realme Toppen Draadloos

Voors

 • Een goed design en bouwkwaliteit
 • IPX4 water-weerstand beoordeling
 • Geweldig levensduur van de batterij
 • Geweldige kwaliteit microfoon
 • Lage kosten

Nadelen

 • Slechte audio kwaliteit
 • Lastige besturing
 • microUSB aansluiting

Mi Halsband Bluetooth Oortelefoon

Voors

 • Lage kosten
 • Fatsoenlijke audio-kwaliteit voor de prijs

Nadelen

 • Slechte kwaliteit microfoon
 • Vervelende power/pairing-knop
 • Niet zo flexibel als de andere modellen van soortgelijk ontwerp
 • microUSB aansluiting