Realme X2 komt in het Avocado Groen van kleur, wordt een lichte korting in China

0
32

Realme is gestart met een nieuwe kleur van de Realme X2 genoemd Avocado Groen dat ziet er absoluut prachtig. Het apparaat is alleen beschikbaar voor aankoop in China voor nu en komt met een behoorlijke korting voor de eerste paar dagen van de verkoop – CNY1,699 ($240) in plaats van CNY1,899 ($270).

De nieuwe Realme X2 is de zeer dezelfde Snapdragon 730 g sprekers-aangedreven telefoon met 8 GB RAM en 128 GB opslag, net voorzien van een nieuwe laag verf op de rug en een nieuw standaard thema van de UI is overwegend groen.

De reden Realme is de lancering van een nieuwe kleur is een aanvulling op de Master Edition lancering van de Realme X2 Pro. De Baksteen Rode variant is er nu voor pre-order op de website van het bedrijf, en de 12/256 GB variant komt er met een lichte CNY 100 korting op de prijs aan het einde CNY3,199 of ongeveer $455.

Realme ontvangt momenteel alleen deposito ‘ s voor de Baksteen Rood Realme X2 Pro, met de definitieve betalingen verwacht worden in tien dagen, als de telefoon gaat op de scheepvaart op 12 December.