Lexus RX400h Storbritanniens Mest Tillfredsställande Bil | Bilismen Nyheter | Honest John’

0
46

Resultaten av 2009 års JD Power kundundersökning presenteras idag, visar en nionde raka seger för Lexus. Sedan 2001, då Lexus var första är berättigade till ersättning, det har aldrig blivit slagen.

Det var inte bara Lexus topp varumärke, men det var det top model också, även här var det en förändring. Även tidigare har det varit Lexus ÄR utbud som toppade listorna, för 2009 RX SUV är den modell som ägs av landets mest nöjda bilägare.

Belinda Poole, Chef för Audi, sade: “budskapet från dessa resultat är tydligt: de kvaliteter av våra produkter och den service vi levererar till våra kunder inte har lika. I nio år, ingen av våra konkurrenter har lyckats förbättra sin prestanda till en nivå där det passar, för att inte tala överstiger den all-round belöningar av Lexus ägande.

“Vi är oerhört stolta över vad som har uppnåtts genom vårt nätverk av Lexus Centrum och är fast beslutna om att vi kommer att fortsätta att ställa in den högsta standarder för kundnöjdhet i den BRITTISKA bilindustrin.”

Lexus rykte kommer att förbättras ytterligare den här sommaren med lanseringen av den helt nya, full hybrid RX 450h och det ÄR 250C coupé cabriolet.

Mer på www.lexus.co.uk