Scrappage Bringer Hyundai en Oppføring Kan | Bilkjøring Nyheter | Ærlig John

0
42

Regjeringens scrappage ordningen har turboladet Hyundai salg suksesshistorie, å hjelpe den koreanske bilprodusenten innhente store navn rivaler inkludert Renault og Fiat i salget diagrammer.

Hyundai salg i forrige måned hoppet opp 36.61 prosent til 3,325, noe som gjør det til det raskest voksende store bil-produsenten i Storbritannia. Samlet bilsalg for det totale markedet falt 24.77 prosent for måneden.

Selv om noen av Hyundai suksess kan tilskrives det scrappage ordningen – som kom i drift på 18. Mai – det var også en økning i ikke-scrappage kunder, beviser at det er en underliggende etterspørsel etter selskapets produkter.

Ta ut flåten salg og bare telle ‘retail’ sektor av markedet og Hyundai ytelse er enda mer imponerende, ta en 3.82 prosent markedsandel. Det er nok til å sette selskapet på en 11. plass totalt, forbikjøring Nissan og festing på hælene av Citroën og BMW.

Tony Whitehorn, Hyundai UK ‘ s administrerende direktør, sier: “Det har absolutt vært en fantastisk måned for oss, men vi kunne ha solgt enda flere biler hvis vi kunne ha fått dem. Våre forhandlere har tatt mer enn 9 000 bestillinger i de siste fire ukene – det er nesten en tredjedel av det totale antall biler som vi solgte i hele 2008, og en massiv 750 prosent økning i antall vi normalt ville forvente å selge i løpet av en måned.

“Vår import sentrum på Tilbury arbeider flate ut for 24 timer i døgnet for å sørge for at bilene komme ut til forhandlere så snart som mulig, og deretter til de kunder som venter på sine nye Hyundai.”

De mest populære modellene er i10, i20 og i30 med 1065, 1051 og 894 salg henholdsvis. Det er allerede venteliste for i10s, med leveringstider for entry-level modell nå blir sitert i August. Biler som vrakes i bytte for en i10 inkluderer en Range Rover, Mercedes S500 og flere Jaguarer.

Priser inkludert scrappage for i10 starter på £4,995. I20 starter på £5,995 inkludert barnetrygd, mens en i30 kan kjøpes for bare £7,995.

Mer www.hyundai.co.uk