Indian DET å speile Infosys utviklingen av digital vekst, core services falle

0
58

Indian DET å speile Infosys utviklingen av digital vekst, core services fallIT kunder har vært skiftende bruker fra eksisterende teknologier — brukes til i dag drevet sin virksomhet — til nyere for å håndtere forstyrrelser fra oppstarter og krav fra customers.By
Jochelle Mendonca, Ayan Pramanik, ET Bureau|Jan 13, 2020, 06.49 ER IST0Comments
BCCLKunder har også konsolidert core DEN tilbringer med noen større spillere, og hjelper Indiske IT-selskaper vær sammentrekning. (Representativt Bilde) BENGALURU: Som virkningen av en overgang til digital teknologi blir mer uttalt, Infosys ” core inntekt, eller inntekten fra brød-og-smør IT-tjenester, for eksempel multi-års støtte kontrakter, falt 5% i tredje kvartal, med analytikere sier trenden er sannsynlig å akselerere som flere selskaper står overfor reduserte inntekter fra hva som er fortsatt en stor del av sin virksomhet.

DET kunder har vært skiftende bruker fra eksisterende teknologier — brukes til i dag drevet sin virksomhet — til nyere for å håndtere forstyrrelser fra oppstarter og krav fra kunder.

Kunder har også konsolidert core DEN tilbringer med noen større spillere, og hjelper Indiske IT-selskaper vær sammentrekning. Men, det er nå kommer til en slutt, eksperter sa. “Porteføljen konsolidering kommer til en slutt, og la komprimering for å drive negativ vekst. Vi forventer at dette skal fortsette og til å akselerere, derfor forventer vi at 5% kompresjon for å utvide over tid, og kan til og med treffe så mye som 15% i noen år,” sa Peter Bendor-Samuel, administrerende DIREKTØR i DET rådgivende firma Everest Forskning. Bendor-Samuel, men sa at han forventet vekst i digitale områder til “mer enn kompensere” for kompresjon i kjernen inntekter.

I 3. kvartal, Infosys core inntekter stod på $1.9 milliarder kroner, sammenlignet med en marginal utvidelse i samme periode i fjor. IT-tjenesteleverandøren er digitale inntekter, som nå bidrar med over 40% til totale inntekter, vokste ca 41% til $1.3 milliarder kroner. Samlet omsetning i kvartalet økte 9.5% i konstant valuta.

Selv om bransjen er å se en gradvis nedgang i kjernen inntekter, komplekse design og bygge arbeid for å forvandle core IT-systemer er økende på en sunn 6%, sa Phil Fersht, administrerende DIREKTØR, HfS Forskning. “Dette forklarer noe av den inkonsekvens av noen tjenesteleverandører resultater, spesielt i 4. kvartal, da mange råvarekontrakter er reforhandlet. Men, alt-i-alt, Infosys er godt posisjonert for fremtidig vekst og den siste kvartal er en blip som bransjen overganger til kortere kontrakter og mer komplekse tilpasset arbeid,” sa han.

Dette var særlig tilfelle med banker, Fersht sa, så hadde de ikke noe valg, men å lage en full overgang til digital. Infosys administrerende DIREKTØR Salil Parekh sa overgangen til digital hadde vært akselererende, og at selskapet ikke hadde foretatt investeringer for å håndtere endring. “Jeg har ikke tall på dette, men jeg tror vi klarer dette skiftet bedre enn noen av de andre selskapene,” Parekh sa.

Infosys også merket en nedgang i bank-og detaljhandel på vedvarende problemer i de sektorene. Det valgår i USA vil også innvirkning på hvordan kundene bruker, en bekymring for neste regnskapsår inntekter, ifølge analytikere.