Malware påvisning bølge av 48% i 2019

0
37

Malware påvisning bølge av 48% i 2019Threat forskere har observert flere store advanced persistent threats (APT) angrep utplassert mot organisasjoner i offentlig sektor, inkludert fremtredende angrep kampanjer som for eksempel Drift m_project og Bakdør.ET Bureau|Jan 12, 2020, 11.17 PM IST0Comments
BCCLoppføring av nasjonalstater og organisert nettkriminalitet celler inn i maktkampen er forventet å legge til flere komplikasjon til denne situasjonen.Endepunkt og network security-leverandør Seqrite oppdaget over 146 millioner enterprise trusler i 2019, en 48% økning over 2018 i henhold til Seqrite Årlige Threat Report 2020, identifisert av Quick Heal Technologies. Nesten en fjerdedel av disse var identifi ed gjennom signatureless atferd deteksjon, noe som indikerer at cyber kriminelle ble distribusjon av nye eller tidligere ukjent trussel vektorer.

Trusselen forskere har observert flere store advanced persistent threats (APT) angrep utplassert mot organisasjoner i offentlig sektor, inkludert fremtredende angrep kampanjer som for eksempel Drift m_project og Bakdør.

DTrack. Dette understreker hvordan cyber kriminelle var å slå til nyere, mer nyansert angrep metoder for å stjele sensitive data av nasjonal betydning.

Oppføring av nasjonalstater og organisert nettkriminalitet celler inn i maktkampen er forventet å legge til flere komplikasjon til denne situasjonen, og vil kreve at Indiske myndigheter og selskaper til å støtte opp under deres cyber-forsvar strategier i 2020 og utover.
“Indiske bedrifter og offentlige etater står overfor en enestående risiko i cyberspace i dag. Deres digitale transformasjon er å la dem sårbare for sofistikerte trusler og angrep kampanjer gjennomført av organisert nettkriminalitet celler og fiendtlig nasjon-landene med sikte på å forstyrre større sosioøkonomiske aktivitet og stjele kritisk, viktig og sensitiv informasjon…… India er digital reisen er avhengig av å sikre robuste cybersecurity for alle interessenter i bedriften økosystem”, sier Sanjay Katkar, CTO, Quick Heal Technologies.