Wizz Air is als eerste in Europa de pioneer ACARS over IP met SITAONAIR

0
22

SITAONAIR is in staat om te leveren van de oplossing door de integratie van aardse mobiele diensten in de kern AIRCOM® datalink netwerk, met behulp van Teledyne Controls’ GroundLink Comm+ systeem.

googletag.cmd.push(function() {googletag.display(‘leaderboard0_728x90’);})

Wizz Air is de eerste luchtvaartmaatschappij op het continent te implementeren SITAONAIR de pioniers, de luchtvaartmaatschappij geïntegreerde ACARS over IP – dienst, het gebruik van mobiele terrestrische netwerken. Deze ontwikkeling komt als de luchtvaartmaatschappij breidt haar jarenlange relatie met SITAONAIR voor de AIRCOM Cockpit Diensten.

De ACARS over IP-dienst, het gebruik van mobiele terrestrische, wordt gegeven in samenwerking met Teledyne Controles en zal worden ingezet op Wizz Air de gehele bestaande en toekomstige vloot. De activering van de automatische ACARS-gebaseerde rapportage brengt enorme voordelen voor de luchtvaartmaatschappij, wat resulteert in verbeterde de beweging van het vliegtuig controle en meer efficiënte ommekeer op elke luchthaven.

Deze implementatie zal een aanvulling vormen op SITAONAIR de bestaande Very High Frequency (VHF) ACARS radiodekking van het netwerk en breid de dekking uit tot Wizz Air de hele operatie. De dienst zorgt ook voor verbeterde veerkracht door de interoperabele gebruik van mobiele en ACARS netwerken.

Extra voordelen van ACARS over IP omvatten een toename van de belasting van het netwerk, maar ook sneller en meer kosten-effectieve transmissie van gegevens.

Konstantin Milarov, M. Sc., Manager technische dienst, Wizz Air, zegt: “De mogelijkheid om uit te breiden onze datalink dekking en het implementeren van automatische ACARS-gebaseerde rapportage en processen is een enorm voordeel voor Wizz Air. Wij zijn blij met de voortzetting van onze relatie met SITAONAIR en zijn verheugd om deze pionier met ACARS-over-IP diensten samen. We zullen in staat zijn om vooruit te gaan met een betere en meer efficiënte vliegtuigen timing van de rapportage en gedrag overdracht van gegevens in ons hele netwerk.”

SITAONAIR is in staat om te leveren van de oplossing door de integratie van aardse mobiele diensten in de kern AIRCOM® datalink netwerk, met behulp van Teledyne Controls’ GroundLink Comm+ systeem.

Murry Skelton, Senior Bestuurder van Vliegtuigen Oplossing Strategie, Teledyne Controles, zegt: “door Onze samenwerking met SITAONAIR vliegtickets klanten zoals Wizz Air een snelle, eenvoudige upgrade-optie voor het inschakelen van beveiligde ACARS transfer terwijl het vliegtuig op de grond. Wij geloven dat deze kunnen brengen enorme voordelen voor de luchtvaartmaatschappijen, zoals wordt aangetoond door Wizz Air als een echte innovator op het gebied van vliegtuigen communicatie.”

Als onderdeel van de vernieuwing, Wizz Air zal verdere beheer van zijn air-to-ground communicatie met AIRCOM® FlightMessenger. De SITAONAIR oplossing integreert en vertaalt de data in een formaat dat kan naadloos feed in om een IT-infrastructuur, het verbeteren van efficiëntie en effectiviteit. Met AIRCOM® FlightMessenger, Wizz Air zal in staat zijn om gemakkelijk extract belangrijkste gegevens van ACARS berichten, en het toevoegen van gegevens uit andere bronnen, in een gemakkelijk te begrijpen formaat voor de distributie via e-mail of SMS.

SITAONAIR de AIRCOM Product Manager, Euan Mitchell, voegt toe: “We SITAONAIR zijn enthousiast over de ontwikkeling van onze langdurige relatie met Wizz Air, en het inschakelen van de luchtvaartmaatschappij om de eerste te worden in Europa vast te stellen baanbrekende ACARS-via-IP-dienst, met behulp van aardse mobiel. We kijken uit naar de verdere samenwerking met Wizz Air, en helpen hen in hun operationele efficiëntie en groei op lange termijn.”