Googles Pixel 4 og Pixel 4 XL er en heidundrende $400 av på T-Mobile akkurat nå

0
44

Samsung har kanskje nettopp annonsert en haug av flaggskipet smarttelefoner i går, men hvis du ikke ønsker å bruke en bøtte belastning av penger på dem, det finnes billigere alternativer der ute, blant annet fra Google. På dette punktet kan du ha tenkte vi skulle være med henvisning til Pixel 3a og 3b XL, men faktisk ikke.

T-Mobile er å kjøre en veldig god promo på Pixel 4 og Pixel 4 XL akkurat nå. Telefonene er begge $400 på, noe som betyr mindre Pixel 4 er halvparten av vanlig pris, detaljhandel for bare $399.99. Hvis du ønsker å få det på avdrag, som er $16.67 per måned for to år.

Pixel 4 XL, på den annen side, kan bli din for bare $499.99, eller $20.84 per måned for to år. I begge tilfeller vil du få base-modellen med 64 gb lagringsplass, i enten Bare Svart eller Tydelig Hvit.

Hvis du ikke ønsker å bruke håndsettet du kjøper på T-Mobile, vil du fortsatt trenger å registrere seg for minst 40 dager av tjenesten, siden transportøren bare lar deg låse opp en telefon etter at perioden. Det er trolig en liten pris å betale for en så god avtale, skjønt.

Og hvis operatøren av valget skjer for å være magenta, så det er bare en fantastisk tilbyr all-round, hvor Pixel 4 er brakt ned til vanlig pris av mid-range 3a, og det er faktisk billigere enn 3a XL (mens Pixel 4 XL er bare $20 dyrere).

Flip side? Det er ingen grenser for hvor lenge dette tilbudet vil vare, så hvis du er interessert sørg for at du bestille snart, slik at du ikke går glipp av noe.