Oppo Reno3 Pro med dual selfie kameraer oppført av forhandlere

0
39

Tidligere denne måneden fikk vi et bilde av en Motsatt Reno3 Pro med dual selfie kameraer som var forventet å være den internasjonale 4G versjon av smarttelefonen. I dag lanserte selskapet promo sider av den kommende enheten både Amazon India og Flipkart nettsider, bekrefter dual slå hull kameraet design for Reno3 Pro.

Gjeldende Oppo Reno3 Pro kommer med en Snapdragon 765G brikkesett, som har en integrert 5G modem. Siden den Indiske 5G-nettverket er ikke på langt nær så utviklet som den Kinesiske, den nye enheten er forventet å ha en 4G-brikkesett. Våre kvalifisert gjetning om plattformen ville bli Snapdragon 730G som nylig ble avslørt av Qualcomm spesielt for 4G markeder som India.

Det er en annen vesentlig forskjell mellom de Reno3 Pro 5G og den kommende Reno3 Pro – skjermen. Oppo utgitt telefonen med et panel som har 2.5 D buede kanter av OLED-panel, men alle gjør foreslår at vi ser på en flatskjerm-panelet.

Likevel, den nye enheten vil bli den første Oppo håndsett med en dual punch-hulls selfie kamera, så vi vil følge nøye Amazon og Flipkart sider for tegnet “Kommer Snart” for å bli erstattet av en faktisk lanseringsdato.