Poco X2 krijgt de eerste firmware-update met camera en bug fixes

0
32

Na een lange afwezigheid, Poco is terug in de smartphone-spel met de X2 die onthuld werd afgelopen week. Nu, de telefoon heeft officieel ontving zijn eerste firmware-update die is belast met het verstrekken van camera verbeteringen en brengt ook de januari security patch.

De nieuwe firmware wordt geleverd met de 11.0.4.0.QGHINXM build-nummer en zorgt voor optimalisatie van de verwerking van de beelden en ook de doelstellingen op te lossen camera app crasht in de pro-modus. Daarnaast is er de gebruikelijke systeem optimalisaties en nieuwe apparaat categorieën in de Mi-Link-ondersteuning instellingen.

De nieuwe update is het volgen van een geplande release betekent dat het zal komen tot meer gebruikers in de loop van de komende dagen.