Realme X50 Pro 5G nog steeds op februari 24, alleen in het online event

0
40

Realme was ingesteld voor het bijwonen van het Mobile World Congress in Barcelona voor het eerst dit jaar, maar als je weet dat dat niet gebeurt. Het goede nieuws is Realme heeft een manier gevonden om de grote verstoringen en is nog steeds de aankondiging van de X50 Pro 5G. Net als Sony het bedrijf zal een online evenement plaats.

Lees de volledige verklaring van het bedrijf hieronder.

Sinds het uitbreken van de roman coronavirus, realme is over de effecten en het werken aan alternatieven van alle mogelijke situaties, zoals gepland hebben ons evenement uitgevoerd door onze Europese team in Spanje zonder personeel uit China.

Houden in het licht met de impact van het virus en de annulering van MWC 2020, realme heeft besloten de deelname aan de MWC in Barcelona 2020, dienovereenkomstig. Onze eerste 5G vlaggenschip smartphone realme X50 Pro 5G, oorspronkelijk gepland voor debuut op het MWC, gelanceerd gaat worden online wereldwijd in Madrid, op 24 februari. Onze Vice-President van realme en Chief Executive Officer van realme India, de Heer Madhav Sheth zal toetreden tot de lancering en zien dat onze toekomst AIoT plannen.

Bedankt voor uw begrip en steun. We kondigen de bijgewerkte regelingen van realme X50 Pro 5G online launch event snel. Neem stay tuned.

De Realme X50 Pro 5G is het vormgeven van een goede beest, gedreven door de Snapdragon 865. De telefoon pakken LPDDR5 RAM (waarschijnlijk 12GB) en UFS 3.0-opslag (waarschijnlijk 256GB) en Wi-Fi-6 en 5G ondersteuning.