Samsung Galaxy S20 S20+ nieuwe kleur opties voor release

0
39

Samsung onthulde slechts een zeer beperkte selectie van kleuren voor de S20 telefoons, maar het lijkt erop dat mensen meer tinten om uit te kiezen dan aanvankelijk gedacht. De Galaxy S20 en de Galaxy S20+ zijn beschikbaar in Kosmische Wit. Je kunt zien die op de pre-order pagina ‘ s van de Samsung koreaans, italiaans en spaans sites, bijvoorbeeld.
Kosmische Witte versies van de Galaxy S20 S20+

De S20+ kan ook twee of meer kleuren onder wraps – Blauw en Rood. Deze zijn ingesteld om te worden vervoerder of retail exclusief. Bijvoorbeeld, in de VS, de Blauwe is alleen beschikbaar bij Best Buy.
Samsung Galaxy S20+ in Blauw en Rood

Leakster Ijs Universum ook gedeeld live beelden van de Blauwe en de Rode Galaxy S20+. Ook, het lijkt erop dat de koreaanse luchtvaartmaatschappij KT uitgebracht met een rood-versie van de Galaxy Knoppen+ te gaan met de telefoon:
Blauw en Rood Galaxy S20+ in de wilde • Rode Galaxy Knoppen+ overeenkomen met de telefoon

Check dit bericht voor informatie over prijzen op de Galaxy S20 familie.

Update: meer foto ‘ s van de “Aura Rode” kleur optie opgedoken, waarop de Galaxy S20 S20+ (met dank aan Sudhanshu). Deze worden geleid naar Europa, naar verluidt, maar er is geen woord over wanneer deze beschikbaar zullen zijn.
Samsung Galaxy S20 S20+ in de Aura Rood