Wheels24.co.za | Første Harddisk | Isuzu D-Max 250 auto

0
21

Isuzu har utvidet sin D-Max bakkie utvalg med fem nye derivater.

Selv om neste generasjons D-Max er grunn til å være bygget og distribueres i Sør-Afrika mot slutten av 2021, merket er fortsatt å legge til noen oppgraderinger til dagens utvalg.

D-Max design kan være aldring, men det er fortsatt Sør-Afrikas tredje mest populære i full størrelse bakkie og har enorm merkelojalitet. Aldri en teknologi eller drivverk leder, Isuzu er bakkie har alltid generert etterspørsel på grunn av deres tur kvalitet og blanding av både pålitelighet og holdbarhet.

Hvorfor fem nye biler?

Automatiske girkasser har hatt en økning i populære etterspørsel av de siste årene, med kunder som foretrekker en dobbel cab bakkie som kan skifte gear seg selv.

Med mer bakkie kunder som livsstil eller familie kjøretøy brukere, appell av automatiske girkasser er klar: komfort og bekvemmelighet. Tradisjonell bakkie manuell girkasse kan ha en solid skift kvalitet og lang kaste handling kan også være forstyrrende for noen.

LES: Hva? Isuzu SA har fem nye auto-modeller i sin D-Max 250 utvalg – Vi har priser og spesifikasjoner

Skiftende utstyr i stopp-start-trafikk kan være et ork, og som flere bakkie eiere er en del av den daglige trafikken gjennomgå i Sør-Afrika er store byer, automatikk er i ferd med å bli en standard konfigurasjon.

For å gi et mer tilgjengelig pris for de Isuzu splitter fans som ønsker en automat, og selskapet har nå lagt til fem nye D-Max 250 varianter.

2020 Isuzu D-Max. Bilde: QuickPic

Er D-Max et par gir kort?

I forhold til sine rivaler Isuzu-sendinger er ikke spesielt avanserte. Der konkurrentene har seks-hastigheter, Isuzu har bare fem. For noen, som kan være et problem, som en fem-trinns girkasse er tyngre på drivstoff, og kan være tardier når du har behov for et rush av forbikjøring akselerasjon.

Hvorfor Sør-Afrika får en 2020 D-Max drivverk oppdatering som bare har fem-hastigheter? Den tekniske begrunnelsen er at bestemte kalibrering utvikling var nødvendig for å gifte seg med 2,5-liters diesel Isuzu er seks-trinns automatisk girkasse, som er tilgjengelig lokalt i 3-liters D-Max auto.

Kobles til fem-trinns auto er Isuzu er bevist 2.5-liters firesylindret motor. På 100kW og 320Nm det er ikke den mest potente motor-i-klassen, men pålitelighet er hinsides bebreidelse.

Drivverket er problemet er at en fem-trinns automatisk føles ut av kilter med de fleste sammenlignbare automatisk bakkies på motorvei-hastigheter. For kommersielle brukere og bønder, som vil være i drift deres D-Max 250 automatisk ved lavere hastigheter, bare debet vil være tyngre drivstofforbruk.

Men som en fritids-bakkie eller familie kjøretøy, som ekstra utstyr er savnet på landeveiskjøring hastigheter, i den hensikt å redusere motorens støy og bedre gassrespons, for forbikjøring.

2020 Isuzu D-Max. Bilde: QuickPic

Skap er for det meste valgfritt

Det andre problemet er mangel på standard mekanisk trekkraft aids. Av de fem nye D-Max 250 auto derivater, bare én (‘LE’) har en låsbar bakre differensial. Det er valgfritt på alle andre.

I et marked som Sør-Afrika, der bakkies jobbe hardt for sine levende og terrenget er testing, Isuzu skal ha standard skap montering. Hvis du vil hensikt din Isuzu D-Max 250 auto as en helg eventyr bil, for å utforske isolerte grus reisemål, vil vi anbefaler å bestille den valgfrie bakre differensial sperre.

Hvor Isuzu har form med sin nye D-Max 250 auto, hilsen ri kvalitet og verdi. På dårlig vedlikeholdt og bølgepapp grusveier, lokalisert kalibrering ikke avsløre sin fortreffelighet, med D-Max er blant de mest stabile bakkies på dirt – spesielt tom.

Verdien ligningen? Toyota har bare én versjon av sin Hilux dobbel cab priset under R500 000 med en automatisk girkasse (den R479 200 2.4 GD SRX). Ford? Også bare har en sammenlignbar double cab Ranger, som er 2,2 TDCi XL auto priset til R449 500.

I kontrast, Isuzu har en stor spredning av fire D-Max 250 automatisk dobbelt førerhus, priset fra R435 300 til R474 700.

Trenger en automat og alle attributtene til en bakkie som din familie kjøretøy? Isuzu er nytt D-Max 250s tilbyr mer pris poeng og spesifikasjon karakterer enn sine rivaler.

2020 Isuzu D-Max. Bilde: QuickPic