Wheels24.co.za | KLOCKOR | Top Gear ‘ s Chris Harris prisade för ärlig granskning av elektriska Porsche Taycan

0
47

“Kunde inte hålla med mer med dig, Chris. Du har min största respekt,” det är vad många fans av BBC bilismen-serien Top Gear sagt om presentatör Chris Harris’ översyn av Porsches första elektriska fordon, Taycan.

Harris var att chatta med Jack Rix om fyra-dörrars sedan och sa att det är en bil som väcker en om framtiden för bilismen”, eftersom det visar att när ett företag som Porsche får tag i denna teknik, de kan ge dig något som du vill köra.

“Det kan rida och hantera på rätt sätt, det är oerhört imponerande, säger Harris. Men han sade Turbo S-modellen är för snabb för allmänheten BRITTISKA vägar, som modell har 560kW och kan accelerera från 0-100km/h på 2.6 sekunder.

Hur ren är elektrisk energi?

Harris då ifrågasatte hur ren elektrisk energi är, och klagade på att lagstiftning och politiker var att lura konsumenter att tro att elbilar som produceras utan utsläpp.

“Var är alla litium kommer ifrån, där är alla tungmetaller…,” Harris suckade. Programledare Rix instämde och sade: “jag kommer att behöva för att stoppa dig det beror på att vi är mycket nära att bli informativ.”

Tittare av den Youtube-video som används kommentarerna för att visa sin tillfredsställelse över hur ärlig Harris är när man ser över bilar och prisade honom för att säga elbilar är bara för de rika.

Se recension nedan, och kolla Taycan varv på Top Gear banan under den.

Följ @sean_parkersa