Wheels24.co.za | WATCH | Top Gear ‘ s Chris Harris hyllet for ærlig vurdering av elektrisk Porsche Taycan

0
34

“Kunne ikke enig med mer med deg, Chris. Du har min høyeste respekt,” det er det mange fans av BBC motor show Top Gear sa om programleder Chris Harris’ gjennomgang av Porsches første elektriske kjøretøy, Taycan.

Harris pratet til Jack Rix om fire-dørs sedan og sa: det er en bil som interesserer om fremtiden for bilkjøring “fordi det viser at når et selskap som Porsche får tak i denne teknologien, de kan gi deg noe du ønsker å kjøre.

“Det kan ri og håndtere riktig, det er imponerende,” sa Harris. Men han sa Turbo S-modellen er for raske for det offentlige BRITISKE veier, at modellen har 560kW og kan akselerere fra 0-100km/t på på 2,6 sekunder.

Hvor rent er elektrisk energi?

Harris deretter stilt spørsmål ved hvordan ren elektrisk energi er, og klaget over at lovgivning og politikere var å lure forbrukerne til å tro at elektriske biler produsert null utslipp.

“Hvor er alle litium kommer fra, hvor er alle de tunge metaller…,” Harris sukket. Programleder Rix brøt inn og sa: “jeg kommer til å trenge å stoppe deg er det fordi vi får veldig nær å bli informativt.”

Brukerne av Youtube-video brukt kommentarfeltet til å vise sin tilfredshet på hvor ærlig Harris er ved gjennomgang biler og hyllet ham for å si at elektriske biler bare for de rike.

Se omtale nedenfor, og sjekk ut Taycan runde på Top Gear ‘ s oversikt over det.

Følg @sean_parkersa