Xiaomi Mi 10 Pro-topper DxOMark kameraet kart

0
42

Tidligere i dag Xiaomi introduserte sitt flaggskip Mi 10-serien smarttelefoner som blant annet skryte av noen av de mer imponerende kamera rekker rundt. Faktisk Mi 10 Pro har den mest imponerende kamera DxOMark har gjennomgått så langt, legger ut en score på 124 og eclipsing forrige leder Huawei Mate 30 Pro 5G.

Mi 10 Pro har en 108MP hovedkameraet, som har en 1/1.33-tommers type sensor og f/1.69 blenderåpning. I tillegg har vi en 8P linse linsekonstruksjon, OIS og EIS med skudd gi ut i 25MP oppløsning som standard. Neste opp, finner vi en 12MP kort tele cam med 2x zoom, en 1/2.6-tommers type sensor og f/2 blenderåpning etterfulgt av en 8MP OIS lang tele cam i stand til 10x hybrid zoom med 1/4.4-tommers sensor og f/2 objektiv. Den fjerde shooter er en 20MP ultrawide cam med en 1/2.8-tommers sensor og f/2.2 blenderåpning.

Disse, sammen med noen digital zooming la Mi 10 Pro dekke 0,6 x til 50x zoomområdet. Bilder fra de viktigste cam er lik fjorårets Mi CC9 Pro (Mi Note 10 utenfor Kina), men tilbudet bedre tekstur rendering, bedre hjørne skarphet og ytelse ved lav belysning. Den nyere Mi 10 Pro også utmerker seg i dynamisk område med bedre høydepunkt bevaring og HDR behandling i lyse og innendørs scenarier. De to tele-moduler som tilbys utmerket detalj bevaring selv på 5x zoom.

Nattmodus skudd ble også en annen rost for detaljer nivåer, lav støy og bredt dynamisk område. Den anmeldere likte nøyaktig hvitbalanse og autofokus. Skudd fra ultrawide cam er også sagt å tilby solid detaljer, nøyaktig eksponering og anstendig dynamisk område.

Noen av Mi 10 Pro-kameraet mangler komme i litt dempet fargegjengivelse, og en ghosting-effekt i HDR stillbilder fra ultrawide cam og natt modus skudd. DxOMark bemerker også at den viktigste 108MP sensor har en tendens til å ha en tøffere tid med fokus på grunn av sin smale dybdeskarpheten enn konkurrerende enheter.

På video-siden, Mi 10 Pro leveres stor detalj rendering og video stabilisering sammen med solid eksponering og rask autofokus i både dag og natt innspillinger. Dynamic range var begrenset og det var sporadisk støy i dårlig lys situasjoner.