Poll: de Samsung Galaxy S20, S20+, S20 Ultra en de Galaxy Z Flip wachten op uw goedkeuring

0
19

Samsung nieuwe vlaggenschepen zijn hier en ze bracht een van de volgende generatie opvouwbare telefoon met hen. Deze onderwerpen waren veel geruchten dus we wisten ongeveer wat te verwachten, maar nu dat het allemaal in de open vragen wij – wat denk je?

Laten we beginnen bij de top. De Samsung Galaxy S20 Ultra packs Samsung ‘ s beste 108MP beeldsensor en, voor het eerst een periscoop lens (gesteund door een 48MP sensor). Deze twee, samen met de 40MP selfie camera, kunt pixel binning om de beeldkwaliteit te verbeteren in minder dan ideale lichtomstandigheden. De 108MP cam in het bijzonder is de eerste 9-in-1 binning (Samsung noemt het “Nonacell”).

De Ultra is iets groter dan de S20+, het inpakken van een 6.9” scherm. Het is ook de eerste van de S-serie te ondersteunen 45W snel op te laden (wel graag met de Note10+, krijgt u alleen een 25W-adapter in de doos).

Publiceerden We een meer gedetailleerde vergelijking van de S20 trio en natuurlijk hebben we een hands-on review van de Galaxy S20 Ultra. Denkt u dat dit zal worden het vlaggenschip te verslaan in H1 2020 of heeft Samsung de plank mis?

Samsung Galaxy S20 UltraThe beste telefoon yetIt is goed, maar te expensiveIt heeft enkele gebreken die de Note20 zal fixI liever de Galaxy S20/S20+Samsung gemist het merk geheel

De Samsung Galaxy S20+ stokken met een 12MP resolutie voor de camera, maar de nieuwe sensor heeft een grotere pixels – 1.8 µm. Niet zo groot als de 2.4 µm binned pixels van de Ultra, maar nog steeds een upgrade van de 1.4 µm pixels van de S10 generatie.

De 64MP module heeft een dubbele functie. Voor foto ‘ s, het levert tot 3x hybride optische zoom. Voor video kan opnemen in 8K-resolutie. Alle drie S20 telefoons ondersteunen 8K, maar de Ultra maakt gebruik van de grotere belangrijkste sensor om het te doen, dus het kan de overhand hebben in termen van beeldkwaliteit.

Ook, alle drie de S20 modellen hebben 120Hz-compatibele schermen. Ze zijn ingesteld op 60 hz modus uit de doos, maar u kunt de hoge refresh rate als je wilt. Let op dat u het niet kan hebben 120Hz op QHD resolutie renderen, alleen op FHD (de fysieke display van het bedieningspaneel heeft 1440p+ resolutie in beide richtingen).

Dus, hoe zit het met de Galaxy S20? Het voelt zo anders dan die van de Ultra, maar als een follow-up van de S10+ het voelt plek op. Of zie jij het anders?

Samsung Galaxy S20+Is de perfecte follow-up van de Galaxy S10It zal groot zijn wanneer de prijzen beginnen fallingI liever de Galaxy S20 UltraIt is niet voor mij

De Samsung Galaxy S20 5G (en 4G) heeft dezelfde camera hardware als de Plus. Goed, het ontbreekt de DepthVision module, maar dat is geen big deal. Opslag is een veel groter probleem als 128GB is alles wat je krijgt (op de S20+, het 5G model heeft 256GB en 512GB opties). De microSD-kaartsleuf kunt maximaal 1TB meer opslag maar.

Ook het 5G model ondersteunt alleen de langzamere sub-6GHz standaard, terwijl de grotere S20 modellen hebben ook mmWave, die een theoretische maximale download snelheid van 2 gbps (mmWave last van slechte dekking al).

Toch is de Galaxy S20 is de meest compacte en meest betaalbare van het nieuwe trio, terwijl het aanbieden van dezelfde prestaties (Snapdragon 865 of Exynos 990) en dezelfde camera vooruitgang. Niet slecht – of niet?

Voordat je stemmen, je kan willen controleren onze Galaxy S20 S20+ hands-on review voor een nadere blik op de twee telefoons.

Samsung Galaxy S20Just wat ik wantedIt zal groot zijn wanneer de prijzen beginnen fallingI wilde een kleinere telefoon zoals de Galaxy S10eI liever de Galaxy S20+/S20 UltraIt is niet voor mij

De Samsung Galaxy Z Flip is de eerste opvouwbare telefoon gedaan. De Ultra Dunne Glazen (UTG) op de binnenste scherm is aanzienlijk meer krasbestendig dan het plastic gebruikt in de eerste generatie foldables (die kunnen worden gekrast met een vingernagel).

In tegenstelling tot de Galaxy-Vouw, Z-Flip is een “clamshell”. Wanneer het wordt geopend, geeft u een 6.7” – scherm met 22:9 aspect ratio. Wanneer het gesloten is, het plooien van een 87.4 x 73.6 x 17.3 mm in het vierkant. Dan krijg je een 1.1” extern display voor meldingen.

Terwijl het scherm is 2020, de ingewanden zijn 2019 – een Snapdragon 855+, LTE-connectiviteit, dual 12MP camera (regulier + ultrawide) en een 3300 mAh batterij met 15W opladen. U kunt de tarieven vinden die info voor de S20 trio en de Z-Flip hier (spoiler: de vouwbare kosten $1,380/€1,480).

Neem een kijkje op onze Galaxy Z Flip hands-on review, alvorens te beslissen of Samsung heeft een opvouwbare telefoon kunt kopen of als het nog steeds niet recht voor je.

Samsung Galaxy Z FlipDefinitely krijgen oneI krijgt de volgende met een nieuwe chipset en 5GI liever de Galaxy Vouw vorm factorFoldable telefoons geen zin