Android 10-basert ColorOS 7 prøveversjon nå tilgjengelig for 10 Oppo smarttelefoner i India

0
18

Oppo avduket Android 10-basert ColorOS 7 i November i fjor, og i dag annonserte selskapet at dens prøveversjon er tilgjengelig for en sum av ti enheter i India, inkludert sitt nyeste flaggskip. Sjekk ut listen nedenfor:

  • Oppo Reno
  • Oppo Reno 10x zoom
  • Oppo Reno2
  • Oppo F11
  • Oppo F11 Pro
  • Oppo R17
  • Oppo R17 Pro
  • Oppo Finn X
  • Oppo Finn X Automobili Lamborghini Edition
  • Oppo Finn X SuperVOOC Edition

De av dere som er interessert i å gi prøveversjonen en prøve kan gå over til telefonens Innstillinger > programvareoppdateringer menyen, trykk på gear-ikonet øverst i høyre hjørne, og trykk på “Prøveversjon”. Etter det, fylle ut nødvendig informasjon, trykk på “søk Nå”, og gå over til Programvare Oppdateringer delen for å se etter oppdatering.

Eiere av R17 utvalg bør være oppmerksom på at det er en kvote på 4000 testere mens Finne X-serien har 2000 plasser tilgjengelig, så det kan være lurt å skynde seg med programmet hvis du ikke kan vente med å sjekke ut ColorOS 7.

Det er også verdt å nevne at denne prøveversjonen vil ikke være så stabil som den offisielle bygge – rettssaken er bare et annet ord for beta – så det er best ikke å installere det på din primære enheten.

Du kan dra denne måten å lære mer om ColorOS 7 og her for mer informasjon om installeringen.