Samsung Galaxy Z Flip debuterer i India, skip på februar 26

0
21

Galaxy Z Flip ser ut til å ha overskredet Samsungs salg forventninger, i hvert fall i enkelte deler av verden, inkludert USA. Det gjenstår å se om det kommer til å klare å være så vellykket i India, men vi vil snart finne ut.

I dag er det koreanske selskapet offisielt lansert sin andre sammenleggbar smarttelefon i subkontinentet. Som andre steder, det er bare én versjon av Z Flip, med 8 gb RAM og 256 GB med lagring. Det er priset til INR 1,09,999, som akkurat nå oversettes til $1,525 eller €1,422.

Det betyr at det er dyrere i India enn i USA, men billigere enn i EU. Pre-ordrer for enheten er satt til å gå live på februar 21, og disse vil starte frakt på 26. februar. Du kan ta en Galaxy Z Flip fra Samsung nettbutikk og velg frakoblet forhandlere. Det vil være tilgjengelig i tre farger – Speil Sort, Speil Lilla, og Speil Gull.

Hvis du ønsker å finne ut mer om denne spennende enhet, og ikke gå glipp av våre hands-on gjennomgang.