Wheels24.co.za | Nieuwe Kia Sorento breekt cover vooruit 2020 autosalon van Genève

0
15

De eerste beelden van de Kia ‘ s nieuwe Sorento werd geopenbaard door de autofabrikant voor de auto de eerste publieke verschijning.

Klaar om te worden weergegeven op de 2020 Geslachten International Motor Show, de nieuwe Sorento geldt dat een grotere mate van verfijning en elegantie, met behoud van een aantal van de uitgaande model is moeilijk esthetiek. Kia ‘ s doel met het nieuwe model was tot het maken van scherpere lijnen en schoner oppervlakken, in een poging om te SUV meer ronde randen dan zijn voorganger.

Kia zegt met de nieuwe Sorento voorzien van een evolutie van de ‘tiger nose’ grille haar voertuigen is bekend geworden. De hele grille is breder en meer omvattend, wikkelen rond de koplampen, dat is geplaatst op elke kant.

Zelfs de koplampen, zegt Kia, nu voorzien van een nieuwe ‘tiger eye’ in het ontwerp, terwijl overdag-running LED lampen zijn nu de norm.

2020 Kia Sorento. Afbeelding: MotorPress

De wijzigingen in het kort

Kia niet veranderen te veel op de Sorento ‘ s ontwerp, maar de veranderingen die het bracht over de SUV te verschijnen langer. Kortere voorkant en achterkant overhangen tot stand is gekomen, als een langere wielbasis. De motorkap lijkt ook langer zijn, gezien het feit dat de A-stijlen zijn terug geduwd door 30mm.

Op het binnenlandse front, Kia de opschaling van de SUV ‘ s cabin met het geven van een volledig nieuw ontwerp, nieuwe technologieën en een infotainment-systeem, en met ‘premium-grade’ materialen. De drie-rij veelzijdigheid van de Sorento is bekend geworden is behouden, maar nu gaat hand-in-hand met, wat Kia noemt, een ‘intuïtieve en tech-georiënteerde’ cabine.

De nieuwe Kia Sorento zal zijn debuut maken op 3 Maart 2020.

2020 Kia Sorento. Afbeelding: MotorPress

Samengesteld door: Raymond Charlen