Wheels24.co.za | Nye Kia Sorento pauser dekke foran 2020 Genève Motor Show

0
13

De første bildene av Kias nye Sorento ble avslørt av automaker foran bilen sin første offentlige opptreden.

Klar til å bli vist på 2020 Slekter International Motor Show, den nye Sorento gjelder en større grad av raffinement og eleganse, mens du fremdeles beholder noe av den utgående modellen er tøft utseende estetikk. Kia er målet med den nye modellen var å skape skarpere linjer og renere flater, i et forsøk på å gjøre å SUV mer runde kanter enn forgjengeren.

Kia sier den nye Sorento har en videreutvikling av “tiger nese” grille sin kjøretøy som har blitt kjent for. Hele grillen er bredere og mer omfattende, innpakning rundt lykter som er plassert på hver side.

Selv lykter, sier Kia, nå har en ny “tiger eye” i sin utforming, mens dagtid-kjører LED lys er nå standard.

2020 Kia Sorento. Bilde: MotorPress

Endringene i kort

Kia ikke endre for mye på Sorento design, men endringene gjorde det få om lag SUV vises lenger. Kortere front og bakre overheng har blitt brakt om, samt en lengre akselavstand. Panseret ser også ut til å være lengre, gitt at A-stolpene har blitt presset tilbake av 30mm.

På interiør fronten, Kia oppskalering SUV ‘s hytte ved å gi en komplett redesign, nye teknologier og infotainment-system, og ved å bruke “premium-grade” materialer. De tre-rad-allsidighet Sorento har blitt kjent for er beholdt, men nå går hånd-i-hånd med, hva Kia anrop, en “intuitiv og tech-orientert’ hytte.

Den nye Kia Sorento vil gjøre sin debut på 3 Mars 2020.

2020 Kia Sorento. Bilde: MotorPress

Utarbeidet av: Raymond Charlen